domeldoom Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Cześć, tak się złożyło, że założyliśmy stowarzyszenie i dzierżawimy 3 jeziora.Są to zbiorniki pożwirowe - ubogie dno, jeżeli chodzi o ukształtowanie.W związku z tym ryba nie ma naturalnych miejsc do ukrycia, na tarło.Są 3 tarliska zbudowane poprzez nawrzucanie ściętych drzew.Ryby i narybku tam masa (nurkuję). Chcemy zrobić kolejne tarliska.Przerabiał ktoś temat?Ja założyć itd? Będę wdzięczny za podpowiedzi. Pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Widziałem na jakimś filmiku jak goście wrzucali związane ze sobą choinki po świętach.Nie wiem tylko czy chcieli zrobić tarliska,czy pozbyć się choinek :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 http://jerkbait.pl/topic/1626-krze%C5%9Blisko/#entry875040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotwic Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zastanów się najpierw co chcecie mieć w wodzie.Na jakie gatunki się nastawiacie, jaki jest oczekiwany skład ichtiofauny.Druga sprawa, czy warto jest dążyć do wspierania tarła, skoro nie znacie potencjału akwenu, jego bazy pokarmowej, itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zastanów się najpierw co chcecie mieć w wodzie.Na jakie gatunki się nastawiacie, jaki jest oczekiwany skład ichtiofauny.Druga sprawa, czy warto jest dążyć do wspierania tarła, skoro nie znacie potencjału akwenu, jego bazy pokarmowej, itd.Ojtam, ojtam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi