PILOT Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Zakupiłem owy (ten cały czarny) multik, nowy chodzi jak masełko i cicho ale lekko lata rączka i jest minimalny luz na hamulcu obrotów wstecznych? Czy to normalka tak one mają od nowości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 A zdejmnij na początek zaślepkę i dokręć śrubę na korbie, może tam jest luzik.A luz na szpuli , może docisk masz rozkręcony na maksa , ale powinien być poprzeczny trudno powiedzieć .Swojego rozkręciłem w drobny pył pierwszy raz nie tak dawno,więć za wielę ci nie podpowiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Luzu na hamulcu wstecz być nie powinno, minimalny na przekładni jest od nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Na szpuli ok jest ale na korbie lekko lata 1,2mm luzu i tyle samo na hamulcu wstecznym - jak to zniwelować? Da radę czy oddać? Co to może się dziać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Na szpuli ok jest ale na korbie lekko lata 1,2mm luzu i tyle samo na hamulcu wstecznym - jak to zniwelować? Da radę czy oddać? Co to może się dziać? A to przy dokręconej gwieździe sprawdzasz te luzy? Bo przy na maksa zluzowanym hamulcu to takie coś ma prawo występować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 chub norris - dziś rano to wyczaiłem właśnie - czyli wszystko ok jest, nic tylko się cieszyć i łowić. Dzięki wszystkim za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi