Revizor Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Szukam multiplikatora z przełożeniem 7.1 lub więcej. Powinien nawijać ok 80 cm. przy obrocie korbką. Ma obsłużyć przynęty od 7g do 35g. Służyć będzie do opadu i połowu boleni. Niski czy wysoki profil - nie ma to znaczenia. Ma być dobry i trwały. O co mi chodzi: Zdolności rzutowe Ryogi, zapierniczanie Zilliona, trwałość Conquesta. Tak widzę, to co potrzebuję. Tylko co to może być?! Co chodzi mi po głowie:1. Daiwa TEAM DAIWA ZILLION PE SPECIAL 7.9L2. Daiwa Z 2020SHL3. Shimano ANTARES HG - NEW 2012 Może macie inne propozycje? Każda porada mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 możesz dodac jeszcze Zillion TYPE R+ - zwija niecale 80cm (ok 76-78cm) ale też da rade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Dzięki. Mam mętlik powoli, bo znalazłem jeszcze to: Daiwa Zillion Coastal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Nowy revo sx ma mieć 8 z groszem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 bierz anataresa. miałem kiedyś AR. kij wie po co sprzedałem.młynek doskonały. następca będzie na pewno nie gorszy.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 moim zdaniem najlepiej zaczekac na konstrukcje o przelozeniu 12:1 ... zabki beda jeszcze mniejsze i zwiekszy sie szansa na kolejny thred o awaryjnosci nowych konstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Dzięki. I ja coś czuję, że skończy się na Antaresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 A moze jeszcze shimano 201 e7 7,1;1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Jeżeli chodzi o moją wiedzę teoretyczną wybrałbym nowego antaresa w praktyce stosowałem jakiś sezon antaresa DC i chciałbym wrócić do niego... Piękny jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Jeżeli chodzi o moją wiedzę teoretyczną wybrałbym nowego antaresa w praktyce stosowałem jakiś sezon antaresa DC i chciałbym wrócić do niego... Piękny jest;) Zgadzam się z tym Użytkuję w tym sezonie Calaisa 201DC do niego Elitkę 1oz.Jest super,aczkolwiek trzeba się nauczyć nastawiać system.Na początku parę odstrzeliłem ale teraz spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Shimano ANTARES HG już zamówiony. Dziękuje za wsparcie. Teraz tylko pozostaje czekać.....................aż przyleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi