Robert Dorado Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Chcę zrobić jakiś nowy kolor, żeby nie było mam swojego faworyta: powiedzmy "okoń" czerwono czarny ale może macie inne propozycje łownego koloru którego brakuje na rynku.Jeżeli po burzy mózgów przejdzie do produkcji to na pewno o pomysłodawcy nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Może co jak buster jerk c038? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Na prześwietloną słońcem wodę : czarny + delikatny brokat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) Na prześwietloną słońcem wodę : czarny + delikatny brokatTaki już jest i za chwilę będzie w sprzedaży Edytowane 27 Czerwca 2022 przez Robert Dorado 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Robercik. może coś całego w czerwieni ale z czarnymi akcentami (np. cętki na boku, czarny grzbiet itp). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Robercik. może coś całego w czerwieni ale z czarnymi akcentami (np. cętki na boku, czarny grzbiet itp). Chcę zrobić coś w tym stylu https://www.sportfishtackle.com/en/artiklar/daiwa-prorex-lazy-jerk-175-slow-sink.html?variant=214523&g_currency=EUR&gclid=CjwKCAjwquWVBhBrEiwAt1Kmwo4QffVOqZbAer2kf2lv9Lz5Fwv_OMh4l0RO72uWWipIgb0_X7UTaxoC2bIQAvD_BwE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 O, o coś takiego miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Brązowy okoń z białym brzuszkiem i seledynowymi fluo paskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Coś ciemnego, mieniący się jak rozlana benzyna ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Pomarańczowy z białym lub żółtym brzuszkiem. Coś na wzór Dextera clockwork orange. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) Coś ala nemo tylko w różu.Czarno-rózowe nemo, będzie petarda! Edytowane 27 Czerwca 2022 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Kolor jak kolor ale niech ma z 18 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Chcę zrobić jakiś nowy kolor, żeby nie było mam swojego faworyta: powiedzmy "okoń" czerwono czarny Jak będzie do tego miał kremowy, lub perłowy brzuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 A jest już żółty z czarnymi plamami na bokach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Będę się wymundrzał I tworzył teoryje. Jesli założymy że oko szczupaka działa jak obiektyw tzn na zasadzie detekcji fazowej to wszelkie paski winny być dokładnie pionowe. Wszelkie "oka" w połowie korpusu są do niczego bo celując w oko esoks bierze poprawkę na małe opóźnienie( czas skoku na ofiarę) by złapać ją wpół akurat. Poniżej trzy propozycje narysowane na kolanie jerk koniecznie pływający . zakładamy że szczupak patrzy w górę a więc paski i oko na brzuchu Ot com wydumałKolorek zielony bardziej fluo Jerk taki se. łuski żle sie nakleiły czerwonej dupki może nie być wobek, jerk tez może być Robert, ty turku jeden zamiast od razu do dziadka uderzać po ludziach ganiasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) Turku? Ja tylko zadaję pytanie w odzewie na pytanie! Te oka w połowie korpusu? widać jestem jak szczupak (wedle Twojej teorii) jakoś nigdy mnie nie kręciły ... do czasu jak widziałem kiedy waliły w tak malowane gumy jakieś durne te szczupaki Edytowane 27 Czerwca 2022 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (...) do czasu jak widziałem kiedy waliły w tak malowane gumy jakieś durne te szczupaki Bo wtedy waliły we wszystko A że durne to się zgadzam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) Coś jak kolor miedzi-miedziany.Czarno-zloty. Edytowane 27 Czerwca 2022 przez Rebel64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Bo wtedy waliły we wszystko A że durne to się zgadzam... ...to było w maju na szkierach Turku ... a nie pół wieku temu jak zaczynałem przygodę z wędkarstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) A może wycofany z oferty Salmo, przynajmniej z modelu executor, "niebieskawy naturalny okoń"? Edytowane 27 Czerwca 2022 przez Kokosz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 A może wycofany z oferty Salmo, przynajmniej z modelu executor, "niebieskawy okoń"?... rewelacja na każdą rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Devil pike 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 I tak "dla jaj" coś a'la salmowskie ABL ...ludzie się zabijajo i po dwieście płacom???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 I tak "dla jaj" coś a'la salmowskie ABL ...ludzie się zabijajo i po dwieście płacom????a tak już poważnie, dopóki w Warcie występował esox lucius to lubił kolor Baby Bass z Rapali i podobne ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Coś ala nemo tylko w różu.Czarno-rózowe nemo, będzie petarda!Jest zwykłe nemo, pomyślę Kolor jak kolor ale niech ma z 18 cm.Jest przecież Tempter 18cm w wersji ze sterem i jerk A jest już żółty z czarnymi plamami na bokach?A wiesz że nie ma.... Devil pikeOd czasu jak o zobaczyłem truje Darkowi żeby mi takiego zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi