Skocz do zawartości

Nowy kolor woblerów/jerków Dorado

Robert Dorado

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę zrobić jakiś nowy kolor, żeby nie było mam swojego faworyta: powiedzmy "okoń" czerwono czarny ale może macie inne propozycje łownego koloru którego brakuje na rynku.

Jeżeli po burzy mózgów przejdzie do produkcji to na pewno o pomysłodawcy nie zapomnę ;)

Będę się wymundrzał  ;) I tworzył teoryje. Jesli założymy że oko szczupaka działa jak obiektyw tzn na zasadzie detekcji fazowej to wszelkie paski winny być dokładnie pionowe. Wszelkie "oka" w połowie korpusu są do niczego bo celując w oko esoks  bierze poprawkę na małe opóźnienie( czas skoku na ofiarę) by  złapać ją wpół akurat. Poniżej trzy propozycje narysowane na kolanie

jerk koniecznie pływający . zakładamy że szczupak patrzy w górę a więc paski i oko na brzuchu Ot com wydumał

Kolorek zielony bardziej fluo 

post-45938-0-50655700-1656354784_thumb.jpg

Jerk taki se. łuski żle sie nakleiły czerwonej dupki może nie być

post-45938-0-56684300-1656354851_thumb.jpg

wobek, jerk tez może być

post-45938-0-87382300-1656354867_thumb.jpg

Robert, ty turku jeden zamiast od razu do dziadka  uderzać po ludziach ganiasz :)  ;)

• Like 1

Turku? Ja tylko zadaję pytanie w odzewie na pytanie! :D  :D  :D Te oka w połowie korpusu? widać jestem jak szczupak (wedle Twojej teorii) jakoś nigdy mnie nie kręciły ... do czasu jak widziałem kiedy waliły  w tak malowane gumy ;) jakieś durne te szczupaki :rolleyes:  B)  :D

Edytowane przez BOB

Coś ala nemo tylko w różu.

Czarno-rózowe nemo, będzie petarda!

Jest zwykłe nemo, pomyślę

Kolor jak kolor ale niech ma z 18 cm.

Jest przecież Tempter 18cm w wersji ze sterem i jerk

A jest już żółty z czarnymi plamami na bokach?

A wiesz że nie ma....

Devil pike

Od czasu jak o zobaczyłem truje Darkowi żeby mi takiego zrobił