cezorator Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Dzisiaj przypomniano mi, ze się zaniedbuję w dziedzinie przyrody nad wodą. :D Wędrując nad naszymi wodami spotykamy wiele bagien i torfowisk . Niewiele ich zostało bo melioranci przez dziesięciolecia zrobili wiele złego niszcząc te cudowne ekosystemy.Przedstawię jedną z wielu roślin związanych z tym środowiskiem. Może któryś z kolegów ma inne fotki przedstawiające bagna i torfowiska chce się z nami ich pięknem podzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Czarku mówisz i masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Tomku, a tu drapieżny kwiatuszek dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Super zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zaryzykuje wycięcie mojego komentarza przez Adminów, ale muszę : PRZEZAJEBISTE Zazdraszczam foty tak , że przeczłonek PZDRZanderix P.S.Naum mnie takie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Tomku ja także bym się zapisał na warsztaty fotograficzne do Ciebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Dołączam się do ochów i achów - zdjęcie z boćkami faktycznie powala. A właściwie podrywa ...z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Tomku może i łowisz piękne ryby ale...to jest szczerze mówiąc....cóż ja mogę powiedzieć płakać się chce ale przyroda...bravo zdjęcia iście z national geographic... pomyśl o tym za takie zdjęcia są wielkie nagrody(pocztówki w US pomyśl tylko) ....marnujesz się chłopie...z największą szczerością PorterWielkie uznanie i PozdroPorter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Dziewicza przyroda nie tknięta ludzką ręką w Europie to pewnie tylko bagna.Dziękuje za uwiecznienie tego i podzielenie się z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assam Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Tomku, zdjęcie bocianów.. brak mi słów. Dawno nie widziałem nic tak dobrego. To jest dokładnie to! Nie pozostaje mi nic innego niż głęboki pokłon przed Twoim mistrzowskim kunsztem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 :blush: Hehe ale was wyrolował ... fotomontarz jak sie patrzy . Łaczke pstryknął pod Wrocławiem, ptaszki w Zoo i paintbrushu posklejał .... Tomek wyszło rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaryzykuje wycięcie mojego komentarza przez Adminów, ale muszę : PRZEZAJEBISTE Zazdraszczam foty tak , że przeczłonek PZDRZanderix W tym przypadku będę wyrozumiały.Tomek PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ja... Bez kitu robi wrazenie. Gratuluje stary i strasznie mnie zazdrosc zjada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Jak tak patrzę na fotki Tomka to coraz bardziej jestem przekonany do tego, że największą wartośc ma to czego nie można kupić. Tak jest i w wędkarstwie i naszym życiu. Takie wartości jak talent sa bezcenne.Można kupic aparat fotograficzny za tysiące, ale talentu nie kupisz za zadne pieniądze.Podobnie jest z przyjemnościa obcowania z przyrodą i wedkowaniem. Można kupić drogi sprzęt, ale nie radośc z łowienia i obserwowania przyrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Akurat aparat Tomka nie należy do tych najprostszych i najtańszych. Nie mówię już o optyce. Wiele osób, które mają talent ale zwykłego kompakcika nie mogą podejść nawet do takiego tematu - niestety. Oczywiście zgodzę się z Tobą, że talent i tak jest najważniejszy bo znam takich, którzy z dobrego kompakta wyciskają ostatnie soki ... i wszyscy się takimi zdjęciami zachwycamy. Zdjęcie z boćkami jest fajne!! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorbas Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Drapieżna i taka piękna - ma w sobie coś z współczesnej kobiety!(oczywiście rosiczka)Miło popatrzeć ,gorzej wpaść w jej objęcia.Gratulacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 @Cezorator, Wg mnie to są dwa gatunki rosiczek - pierwsza okrągłolistna, druga długolistna. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 @Stachu, Jednak w tym wątku chodzi @cezoratorowi o co innego. Ty nam pokazałeś wiosenny przybór wody, część zalanego lądu a nie naturalne bagno które utrzymuje się przez cały lub większość roku. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 WOW! Nie wiedzialem, ze rosiczki rosna w Polsce Tak w ogole to świetne fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi