Skocz do zawartości
  • 0

Morskie przetworniki. Garmin GT51 czy ktoś tego używa?

Koza11

Pytanie

Panowie, przepraszam że nie w Cafe, ale tutaj- w każdym razie jeśli administracja uzna, że trzeba połączyć z innym tematem- niech tak zrobi. 

Moje pytanie brzmi- czy ktoś z jerkbaitowców używa tego osprzętu? Nie, nie chcę pożyczyć, chodzi mi o próbkę danych sonarowych - logu sonaru. 

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ciezko bylo by mi ci go pozyczyc bo mam mth po drugie troche daleko po trzecie nie wiem za bardzo o czym mowisz ale sie jakos dogadamt powinnem byc w przyszlym tygodniu na florydzie przy lodce moge poprubowac

Zaznaczam jestem do tego lewy strasznie nie bardzo hdsy umiem ogarnac

Mam go podlinczony o ile sie nie myle z 7412

Edytowane przez sharkfishing

• 0

Ciezko bylo by mi ci go pozyczyc bo mam mth po drugie troche daleko po trzecie nie wiem za bardzo o czym mowisz ale sie jakos dogadamt powinnem byc w przyszlym tygodniu na florydzie przy lodce moge poprubowac

Zaznaczam jestem do tego lewy strasznie nie bardzo hdsy umiem ogarnac

Mam go podlinczony o ile sie nie myle z 7412

Bruno,dziękuję za ofertę pomocy, przetwornik kupiłem dane są możliwe do przetworzenia. Pierwsze pływanie z tą bestią za mną. @psulek- dzięki bardzo. Od 4 minuty warto rzucić okiem, bo to pierwsze pływanie i potrzebowaliśmy chwilę na zapoznanie się...

Edytowane przez Maciej_K
  • Like 2

• 0

Maciej skan po 150m głównie ma służyć ci do robienia map ukształtowania dna ?

Ryb raczej nie dostrzeże się ? Chyba ze ławice. ?

Jest takie miejsce, które chciałbym "odwiedzić" sonarem i tam będzie mi potrzebny taki zasięg. Oczywiście do mapy ukształtowania dna. Do szukania ryb z tym przetwornikiem to dziś wezmę go do trollo, ustawię 30m na stronę i zobaczę czy ryby świecą się lepiej w niskich khz, bo zazwyczaj tak jest.