Koza11 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Panowie, przepraszam że nie w Cafe, ale tutaj- w każdym razie jeśli administracja uzna, że trzeba połączyć z innym tematem- niech tak zrobi. Moje pytanie brzmi- czy ktoś z jerkbaitowców używa tego osprzętu? Nie, nie chcę pożyczyć, chodzi mi o próbkę danych sonarowych - logu sonaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 (edytowane) Ciezko bylo by mi ci go pozyczyc bo mam mth po drugie troche daleko po trzecie nie wiem za bardzo o czym mowisz ale sie jakos dogadamt powinnem byc w przyszlym tygodniu na florydzie przy lodce moge poprubowacZaznaczam jestem do tego lewy strasznie nie bardzo hdsy umiem ogarnac Mam go podlinczony o ile sie nie myle z 7412 Edytowane 30 Czerwca 2022 przez sharkfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 (edytowane) Ciezko bylo by mi ci go pozyczyc bo mam mth po drugie troche daleko po trzecie nie wiem za bardzo o czym mowisz ale sie jakos dogadamt powinnem byc w przyszlym tygodniu na florydzie przy lodce moge poprubowacZaznaczam jestem do tego lewy strasznie nie bardzo hdsy umiem ogarnacMam go podlinczony o ile sie nie myle z 7412Bruno,dziękuję za ofertę pomocy, przetwornik kupiłem dane są możliwe do przetworzenia. Pierwsze pływanie z tą bestią za mną. @psulek- dzięki bardzo. Od 4 minuty warto rzucić okiem, bo to pierwsze pływanie i potrzebowaliśmy chwilę na zapoznanie się... Edytowane 10 Lipca 2022 przez Maciej_K 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 11 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Polecam się Teraz mogę już po mickiewiczowsku - sięgać tam, gdzie wzrok nie sięga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Maciej skan po 150m głównie ma służyć ci do robienia map ukształtowania dna ? Ryb raczej nie dostrzeże się ? Chyba ze ławice. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 11 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Maciej skan po 150m głównie ma służyć ci do robienia map ukształtowania dna ?Ryb raczej nie dostrzeże się ? Chyba ze ławice. ?Jest takie miejsce, które chciałbym "odwiedzić" sonarem i tam będzie mi potrzebny taki zasięg. Oczywiście do mapy ukształtowania dna. Do szukania ryb z tym przetwornikiem to dziś wezmę go do trollo, ustawię 30m na stronę i zobaczę czy ryby świecą się lepiej w niskich khz, bo zazwyczaj tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Koza11
Panowie, przepraszam że nie w Cafe, ale tutaj- w każdym razie jeśli administracja uzna, że trzeba połączyć z innym tematem- niech tak zrobi.
Moje pytanie brzmi- czy ktoś z jerkbaitowców używa tego osprzętu? Nie, nie chcę pożyczyć, chodzi mi o próbkę danych sonarowych - logu sonaru.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi