Jawor Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam wszystkich jak widac jestem tu nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Salamu Aleykum !! Lepiej późno niż wcale! pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witaj Jaworek. Widzę ,że wciągnęło Cię w casting na całego. A nie Wierzyłeś jak Ci mówiłem na biesiadzie w Żywcu że to wciąga. Za miesiąc pogadamy na żywo <_< pozdrawiam zamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witaj serdecznie,Zapraszam do wymiany doświadczeń. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jawor Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Ja z castingiem mam do czynienia od niedawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jawor Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 jutro sprzedaje ostatni kołowrotek o stałej szpuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witaj Jaworek! Fajnie, że do nas trafiłeś i postanowiłeś się ujawnić... Przjemności życze... PS> jak fishe w swiąteczny weekendzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jawor Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 całe Swieta spedziłem z rodzinką pierwszy raz od kilku lat wszyscy byli w szoku ze wytrzymałem aA w sobote bylem 4 godzinki na kropkach nawet dopisały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Cześć mimo, że jestem początującym jak ty witam cię i pozdrawiam.Ze swego doświadczenia wiem że można tu poznać dużo ciekawych ludzi i mnóstwo o jerkowaniu. Nie zrób tylko takiego błedu jak ja najpierw kupiłem kij a potem pytałem o opinie - błąd. Bo można kupić nie najlepiej a po co! Jest tu dużo kolegów którzy się na tym znają i chęnie Ci pomogom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jawor Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 ja juz kupiłem wszystko czego na początek potrzebuje a czy dobrze trafiłem to sie okaze jestem zadowolony bardzo z curado 201B i Jaxona XT PRO 195 do 35g mam jeszcze ciekawostke JAXON perseusz 198cm do 25g jednoskład normalnie niema ich w sprzedazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 ja juz kupiłem wszystko czego na początek potrzebuje a czy dobrze trafiłem to sie okaze jestem zadowolony bardzo z curado 201B i Jaxona XT PRO 195 do 35g mam jeszcze ciekawostke JAXON perseusz 198cm do 25g jednoskład normalnie niema ich w sprzedazy Hmmm to już wiem gdzie i kiedy porzucam tymi kijkami. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaca Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 ja juz kupiłem wszystko czego na początek potrzebuje a czy dobrze trafiłem to sie okaze jestem zadowolony bardzo z curado 201B i Jaxona XT PRO 195 do 35g mam jeszcze ciekawostke JAXON perseusz 198cm do 25g jednoskład normalnie niema ich w sprzedazy Hmmm to już wiem gdzie i kiedy porzucam tymi kijkami. <_< Chyba w Nadrzycach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam Cię Jaworek podam kod pocztowy do Jawora może Ci się przyda,59-400 to moje rodzinne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jawor Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 to ten Jawor w jeleniogurskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Nie to ten w byłym Legnickiem,nad Nysą Szloną onegdaj Wariatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 @Jawor, ja także witam ciebie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Również witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Także witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jawor
Witam wszystkich jak widac jestem tu nowy
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi