tymon Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Przed piętnastu laty wpadł mi przed oczy film, gdzie jegomość holował przepięknego suma na Xzogę. Jednak najlepszy w tym filmie był dźwięk ocierającej się o plecionki o przelotki. Obejrzałem ten film ze 20 razy tylko dla samego tego dźwięku... Pokazywałem film znajomym w robocie, ale nie rozmieli o czym mówię. Wtedy też zachorowałem na Xzogę i sumoholizm. Tego lata udało mi się nagrać bardzo podobną sytuację. Oczywiście ryba i okoliczności były inne ale dźwięk ten sam! Podsyłam film i powiedzcie, czy to brzmienie nie jest piękne? Jesteś kozak A tak z ciekawości, nie boisz się pływać bez kapoka nocą po Odrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Jesteś kozak A tak z ciekawości, nie boisz się pływać bez kapoka nocą po Odrze ? Nie boję się pływać bez kapoka - pływałem tak wiele lat. Od kiedy mam dzieci pływam zawsze z kapokiem - na tym filmie również mam kapok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Na czym polega fenomem xzogi?Nie nazwałbym tego fenomenem. Każdy z nas szuka dobrego sprzętu. Jedni mają łatwiej inni trudniej. Ja uczyłem się na błędach długo i drogo aż w końcu mam kij, który idealnie nadaje się do takiego łowienia jakie uprawiam. Xzoga 15kg daje mi po prostu pewność, że się nie złamie i że mogę się rybie postawić ale jest na tyle poręczna, że umiem nią łowić te 5-6 nocnych godzin - rzucając z ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Jesteś kozak A tak z ciekawości, nie boisz się pływać bez kapoka nocą po Odrze ? ... do czasu ... więcej bohaterów można znaleźć tylko w jednym miejscu .... nie życzę koledze nic złego !!! , ale lepiej nie kusić losu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 ... do czasu ... więcej bohaterów można znaleźć tylko w jednym miejscu .... nie życzę koledze nic złego !!! , ale lepiej nie kusić losu ...Pływam w kamizelce - nie rozumiem uwag 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Przed piętnastu laty wpadł mi przed oczy film, gdzie jegomość holował przepięknego suma na Xzogę. Jednak najlepszy w tym filmie był dźwięk ocierającej się o plecionki o przelotki. Obejrzałem ten film ze 20 razy tylko dla samego tego dźwięku... Pokazywałem film znajomym w robocie, ale nie rozmieli o czym mówię. Wtedy też zachorowałem na Xzogę i sumoholizm. Tego lata udało mi się nagrać bardzo podobną sytuację. Oczywiście ryba i okoliczności były inne ale dźwięk ten sam! Podsyłam film i powiedzcie, czy to brzmienie nie jest piękne? Film kozak, gratulacje. Emocje, wyobrażam sobie jakie. W zeszłym roku miałem w nocy suma, znacznie mniejszego na przynętę powierzchniową, a i tak było niesamowicie. Nocnego sumowego spina zresztą się nie da porównać z niczym innym, adrenalina jest mega. PS. Ja tylko łowiłem na płytkiej przykosie, takiej 1,5 - 2 metry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi