Szysz00nia Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Witam wszystkich Za kilka tygodni wybieram się nad piękne polskie morze w okolice Czołpina i mam pytanie czy jest tam możliwość złowienia czegoś na spina? Już dawno po cieniu szansy na belonę a o troci przy brzegu to już chyba można zapomnieć przy tej temperaturze wody. Może są bolenie? Czy to jednak tylko miejsce pod surfcasta? Z góry dziękuję za każdą odpowiedź w tym temacie, bo fajnie by było zaliczyć wyjazd z kijem w łapie i szansą na złowienie czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 (edytowane) Bolenie - nigdy sie nie spotkalem, troc - nigdy nie slyszalem, ale pewnie da sie cos wychodzic jakims cudem. Nie ma za wiele wedkarzy. Uwaznie popatrz gdzie lowisz bo kawalek do wody morskie a kawalek SPN na ktorym lowic odcinku nie wolno. edit.odnioslem sie z do tematu tylko, nie mam znajomych duzo ktorzy lataja za trocia w PL po nabrzezu, ale zawsze warto sprobowac, nie trzeba zawsze lowic ryb by byc szczesliwym z wedkowania Edytowane 6 Lipca 2022 przez UncleZin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 O tej porze roku to jedyna szansa na troć jest w nocy lub bardzo bardzo wczesnym rankiem. Natomiast raczej traktowałbym to w ramach porzucania niż nastawienia się na złowienie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Witam wszystkich Za kilka tygodni wybieram się nad piękne polskie morze w okolice Czołpina i mam pytanie czy jest tam możliwość złowienia czegoś na spina?(...)Może są bolenie? (...)Na YouTube jest filmik z łowienia boleni w morzu z falochronu w Rowach. Boleń występuje też w obu jeziorach Gardnie i Łebsku. Więc wg. mnie jest opcja że będą też się kręcić wzdłuż wybrzeża. Ale czy uda Ci się je namierzyć a potem złowić to już inna historia... Próbować zawsze warto, a potencjalny sukces na pewno da dużo satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Na YouTube jest filmik z łowienia boleni w morzu z falochronu w Rowach. Boleń występuje też w obu jeziorach Gardnie i Łebsku. Więc wg. mnie jest opcja że będą też się kręcić wzdłuż wybrzeża. Ale czy uda Ci się je namierzyć a potem złowić to już inna historia... Próbować zawsze warto, a potencjalny sukces na pewno da dużo satysfakcji.Boleń w Łebsku? To dla mnie nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi