domeldoom Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Cześć, przed wyjazdem na urlop, jakoś mnie tak tknęło i wszystkie wędki z garażu dałem do domu.W razie włamania do garażu itd.Ustawiłem w swoim pokoju, tak jak były - przygotowane do łowienia - tak jak je wożę nad wodę. Co się stało, w skrócie: wyłączona z poziomu aplikacji Roomba sama uruchomiła się na sprzątanie wg standardowego planu.Wjechała do pokoju, wywróciła wędkę na Suzuki 6 lb z zestawem na drop-shot-a.Wciągnęła zestaw, plecionke, wędkę wygięła i niestety złamała szczytówkę. Teściowa to znalazła jak podlewała kwiatki pod naszą nieobecność.Teść mówił, że całość była całkowicie wygięta w pałąk.No chyba, że by to sam złamał podczas rozplątywania, ale twierdzi, że nie. Trudno mi sobie wyobrazić jak to się stało bo wygięta była trzecia przelotka, licząc od góry.Cholerstwo tak zmotało zestaw, że trudno to było rozplątać.Do tego tak silne, że pogięło i złamało krętlik ciężarka. Parę fotek. pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Łączę się w bólu mi kiedyś po przejeździe wywrotki z piachem około 50 ton silnik w garażu przewrócił się na wędkę i w czterech miejscach ją połamał.(Silnik nie stał na stojaku i nastąpiły drgania i poszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Jak w złym filmie,urządzenia zaczynają robić co chcą Mój telewizor wyciąga mi internet z telefonu bo sobie wczytuje co raz to nowe obrazki do wygaszacza ekranu. Nic z tym nie mogę zrobić, potrafi wyssać resztki z pakietu Mbitów i nawet pogody nie mogę sprawdzić. Trzeba wyłączać z prądu, bez prądu sobie nie radzi, jeszcze nie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Już niedługo posadzi Cię na rowerku żebyś dynamem kręcił, albo oskarży Cię o mobbing że mu prąd odłączasz.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Cześć, przed wyjazdem na urlop, jakoś mnie tak tknęło i wszystkie wędki z garażu dałem do domu.W razie włamania do garażu itd.Ustawiłem w swoim pokoju, tak jak były - przygotowane do łowienia - tak jak je wożę nad wodę. ... wyłączona z poziomu aplikacji Roomba sama uruchomiła się na sprzątanie wg standardowego planu.I dlatego preferuję moją dwunożną Mambę, która dzięki wrodzonemu samouczeniu się oraz długoletniemu pożyciu, wie co, gdzie, jak i kiedy sprzątać. Z tym "gdzie" czasami jej nie wychodzi, ale w końcu zawsze wszystko się znajduje i co najważniejsze nie uszkodzone. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubby Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Ja bym jednak stawiał na teściową. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Jak w złym filmie,urządzenia zaczynają robić co chcą Mój telewizor wyciąga mi internet z telefonu bo sobie wczytuje co raz to nowe obrazki do wygaszacza ekranu. Nic z tym nie mogę zrobić, potrafi wyssać resztki z pakietu Mbitów i nawet pogody nie mogę sprawdzić. Trzeba wyłączać z prądu, bez prądu sobie nie radzi, jeszcze nie Masz ustawiony hotspot w telefonie i tv wykorzystuje tel jak punkt dostępu do neta czy oba urządzenia łączą się z routerem wifi? W jaki sposób to się dzieje? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubby Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Masz ustawiony hotspot w telefonie i tv wykorzystuje tel jak punkt dostępu do neta czy oba urządzenia łączą się z routerem wifi? W jaki sposób to się dzieje? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProJa bym stawiał na teściową... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 (edytowane) Mam Masz ustawiony hotspot w telefonie i tv wykorzystuje tel jak punkt dostępu do neta czy oba urządzenia łączą się z routerem wifi?W jaki sposób to się dzieje? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProHotspot w telefonie. Jak używam laptopa to ten dziad wtedy też się podłącza i ssie....Tego, że podsłuchuje to się też domyślam, domyślam ze 100% pewnością... Edytowane 7 Lipca 2022 przez strary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Mam Hotspot w telefonie. Jak używam laptopa to ten dziad wtedy też się podłącza i ssie....Tego, że podsłuchuje to się też domyślam, domyślam ze 100% pewnością...[emoji38] Zmień hasło w hotSpot w telefonie i w laptopie je też zmień żeby mógł się łączyć. Tv nie podłączy się do telefonu. Szach mat dziadowi[emoji16] Jeśli laptop ma też funkcję hotspot to ją wyłącz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 (edytowane) Pięknie, pięknie ale ten telewizor nie jest "telewizorem" tylko wyświetlaczem filmów z internetu i musi mieć połączenie z moim AP w telefonie bo inaczej po co miałby pół ściany zajmować, prąd żreć i wymagać przetarcia, odkurzenia, ekranu Masz rację, szach mat... Edytowane 7 Lipca 2022 przez strary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 7 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Masz ustawiony hotspot w telefonie i tv wykorzystuje tel jak punkt dostępu do neta czy oba urządzenia łączą się z routerem wifi? W jaki sposób to się dzieje? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProJa tu żałoba po ulubionym kiju, a Ci hotspoty... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Wątki przeważnie ewoluują w najmniej spodziewanych kierunkach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Ja tu żałoba po ulubionym kiju, a Ci hotspoty... Jeśli to cast, to mogę sprzedać ci swój o tej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 7 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Wątki przeważnie ewoluują w najmniej spodziewanych kierunkach...wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 7 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Jeśli to cast, to mogę sprzedać ci swój o tej mocy Cast jest dla Dziewczyn, dziękuję :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Fakt. Pociąga je ten prawdziwie męski pazurek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 zhakowali Roombę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Ja tu żałoba po ulubionym kiju, a Ci hotspoty... Na wyjeździe do Szwecji w tym roku kolega rzucił w stronę dziobu i odebrał telefon, linka się wkręciła w śrubę silnika dziobowego i ucięło z 15cm szczutu w Qualii. Ciągle się to dzieje, takie „przygody”. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Na dobrą wędkę to i Roomba bierze, potraktuj to jako niechciany przyłów. ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 7 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Na dobrą wędkę to i Roomba bierze, potraktuj to jako niechciany przyłów. Zupełnie nietani no-kill 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 ... na bezrybiu i rak ryba, ale to takie trywialne... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 8 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Równie groźna może być też automatyczna kosiarka do trawy. Przekonali się o tym moi koledzy, którzy zostawili wędki oparte o balustradę tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Podsumowując...leniwy płaci dwa razy ????raz za "inteligentny" odkurzacz czy kosiarkę, drugi raz za straty spowodowane przez tą ich inteligencję ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi