RobertGizycki Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Czy może ktoś wie, czy u nas w kraju da się kupić komplet uszczelek do naprawy silnika Motorguide? Poszukałem na ebayu ale do Polski niestety nie wysyłają. Będę wdzięczy na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Cześć.Jeśli nie znajdziesz innej opcji to polecam www.polameronline.comPrzesyłasz ze sklepu do ich magazynu, a oni przesyłają do Polski. Ostatnio w ten sposób ściągnąłem części do marinera których też sklep nie chciał wysłać poza USA.Jeśli Ci się nie spieszy to odezwij się za jakiś miesiąc (polowa listopada), najprawdopodobniej będę ściągać kilka rzeczy i można by połączyć przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert67 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Czy może ktoś wie, czy u nas w kraju da się kupić komplet uszczelek do naprawy silnika Motorguide? Poszukałem na ebayu ale do Polski niestety nie wysyłają. Będę wdzięczy na info. Witam imiennika .Jeżeli coś z tej strony byłoby przydatne to naturalnie pomogę w zakupach.Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RobertGizycki Opublikowano 1 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dziękuje za propozycje i chęć udzielenia pomocy. Jednak chciałem silnik szybko wyremontować by na pewnym sprzęcie w sezonie popływać. Coś mi się w nim zapiekło, ale w ten weekend mocniej go przekręciłem i odpuściło... Mam nadzieje, że pociągnie jeszcze ze dwa miesiące a potem pomyślę. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RobertGizycki
Czy może ktoś wie, czy u nas w kraju da się kupić komplet uszczelek do naprawy silnika Motorguide? Poszukałem na ebayu ale do Polski niestety nie wysyłają. Będę wdzięczy na info.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi