Pat92 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Witam.Dziś po pływaniu wpadłem na coś takiego, Wigry 360 z 2020r.Pytanie czy jest się czym przejmować i czym to jest spowodowane, zbyt duży silnik na pawezy bez podpory, źle ustawiona tylna rolka?Czy należy to jakoś naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Drac Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Pewnie warstwa lakieru tylko bez wpływu na szkielet.Ale wysłać foto do producenta zawsze można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Werem Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 A miałeś dobrze docisneta łódkę pasami? Dziwne, bo laminat w Wigry jest solidny. Aż sprawdzę jutro swoją. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pat92 Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 A miałeś dobrze docisneta łódkę pasami? Dziwne, bo laminat w Wigry jest solidny. Aż sprawdzę jutro swoją. Chyba tak, znajomy wozi taką samą z podobnym silnikiem juz kilka tys km i nic takiego jak ja nie ma, tylko jego rolka jest troche bardziej oddalona od paweży, pytanie czy przy zbyt mocnym naciagnieciu pasa i jakims wyboju mogło zrobic sie cos takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Werem Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Moje pytanie wzięło się stąd, czy nie było za słabo ściągnięte i czy łódka po prostu, nie podskakiwala sobie na każdym wyboju, uszkadzając powłoke. Ile waży silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pat92 Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Silnik waży 38kg.W sumie raczej były dobrze spięte, ale kto wie.. Pytanie co zrobić z tym co już się teraz stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Werem Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Zadzwoń do Zbyszka i porozmawiaj z Nim o tym. Na pewno coś podpowie i zaradzi. Tak będzie najprościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pat92
Witam.
Dziś po pływaniu wpadłem na coś takiego, Wigry 360 z 2020r.
Pytanie czy jest się czym przejmować i czym to jest spowodowane, zbyt duży silnik na pawezy bez podpory, źle ustawiona tylna rolka?
Czy należy to jakoś naprawić?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi