Skocz do zawartości

Zakupy od @elpojo

hm62

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tez dostalem. Z tym ze to rozmiar usa XL to duze XL. szło kilka dni . Moze tydzien nawet ale doszło. Teraz pandemia wraca . Moze chłop ma kłopoty zdrowotne jak sie opoznia ?

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Odnoszę wrażenie ,że zlewa temat na maksa,jeden piątek,drugi piątek,<...> jakieś żarty,a to praca ,a to żona miała ogarnąć temat,przeraziła się,bo kilka wysyłek a on w delegacji ,jaja

Mea culpa. Splot smutnych wydarzeń prywatnych i zawodowych przeszkodził w terminowej realizacji zamówień. Kolega hm62 zgodnie z prośbą otrzymuje zwrot środków. Pozostałym kolegom wrzucam do paczek piwko w ramach przeprosin.

Proszę o nie zamykqnie wątku do czasu potwierdzenia, ze paczuszki dotarły do zainteresowanych...

• Like 7

Mówisz posypiesz głowę popiołem i wszystko będzie ok, żenada , pojawiłeś się na forum a na wiadomości nie odpisywałeś,trzy tygodnie,zwodziłeś.Mówisz nawet w niedzielę nie miałeś chwili aby pofatygować się do paczkomatu ,jaja

• Like 1

Mówisz posypiesz głowę popiołem i wszystko będzie ok, żenada , pojawiłeś się na forum a na wiadomości nie odpisywałeś,trzy tygodnie,zwodziłeś.Mówisz nawet w niedzielę nie miałeś chwili aby pofatygować się do paczkomatu ,jaja

Szanuję Twoje zdanie -_-

... pakuję

post-46713-0-75271600-1658085966_thumb.jpg

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...