hm62 Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Przyznać się ???? kto już otrzymał swoje koszulki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Kilka koszulek StC u Niego kupiłem, w różnym czasie ale nie w tej edycji. Nie było problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Akurat jedną mam na sobie. Transakcja bez zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Ja tez dostalem. Z tym ze to rozmiar usa XL to duze XL. szło kilka dni . Moze tydzien nawet ale doszło. Teraz pandemia wraca . Moze chłop ma kłopoty zdrowotne jak sie opoznia ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Też kiedyś brałem i zero problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 12 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Ja tez dostalem. Z tym ze to rozmiar usa XL to duze XL. szło kilka dni . Moze tydzien nawet ale doszło. Teraz pandemia wraca . Moze chłop ma kłopoty zdrowotne jak sie opoznia ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaOdnoszę wrażenie ,że zlewa temat na maksa,jeden piątek,drugi piątek,<...> jakieś żarty,a to praca ,a to żona miała ogarnąć temat,przeraziła się,bo kilka wysyłek a on w delegacji ,jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 17 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Ktoś zna "gościa" osobiście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 17 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Mea culpa. Splot smutnych wydarzeń prywatnych i zawodowych przeszkodził w terminowej realizacji zamówień. Kolega hm62 zgodnie z prośbą otrzymuje zwrot środków. Pozostałym kolegom wrzucam do paczek piwko w ramach przeprosin. Proszę o nie zamykqnie wątku do czasu potwierdzenia, ze paczuszki dotarły do zainteresowanych... 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 17 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Mówisz posypiesz głowę popiołem i wszystko będzie ok, żenada , pojawiłeś się na forum a na wiadomości nie odpisywałeś,trzy tygodnie,zwodziłeś.Mówisz nawet w niedzielę nie miałeś chwili aby pofatygować się do paczkomatu ,jaja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 17 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Mówisz posypiesz głowę popiołem i wszystko będzie ok, żenada , pojawiłeś się na forum a na wiadomości nie odpisywałeś,trzy tygodnie,zwodziłeś.Mówisz nawet w niedzielę nie miałeś chwili aby pofatygować się do paczkomatu ,jajaSzanuję Twoje zdanie ... pakuję 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 17 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 @elpojodaj znać jak wszystkie przesyłki wyjdą, teraz zamykamnic innego sensownego już raczej nie zostanie tu napisane... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 18 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Info @elpojo Wszystko wysłane, @hm62 otrzymał zwrot pieniędzy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 @19john92Pisze w sprawie zamówienia od kolegi elpojo, trochę się przedłużyło ale wszystko Ok. Dołożył od siebie kilka gratisów o które nawet nie prosiłem na pewno polecam go w pełni, naprawdę dobry kontakt był z nim przez cały przebieg transakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi