bartosz311287 Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Dziś udało się przy pstrągowaniu dorwać takiego fajnego lipka. Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) Doświadczenia w połowie tych ryb nie mam żadnego, dlatego uważam to bardziej za przyłów, ale że jest to pierwszy lipień jakiego złowiłem to cieszy podwójnie.Pozdrawiam Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez pablo__20 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) Ten już złowiony celowo Edytowane 11 Września 2022 przez pablo__20 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Może ktoś będzie zai teresowany. https://wiadomosciwedkarskie.com.pl/artykul/lipien-drawy-2022/1354498.amp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Ciepłe dni uaktywniły lipienie. Kilka chwil nad rzeką, stoję kilkanaście minut nad zbierającą coś sporą rybą. Kilka zmian much i w końcu sucha ukręcona na pawim quillu myli jak się później okaże, mojego życiowego kardynała. Piękne są z tym swoim pióropuszem ????. 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 29 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 (edytowane) Pierwszy w życiu lipień na suchą muszkę. Kolega Zybi namówił na wyjazd mimo że nigdy nie łowiłem na suchą muszkę. Dał red taga którego sam ukręcił, szybka nauka rzucania i jakimś cudem udało się dorwać kilka rybek. Na zakończenie wypadu wpadł piękny lipas. Edytowane 29 Października 2022 przez bartosz311287 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 (edytowane) Dzień DobryWczoraj na Bobrze złowiłem 6/7/i 8 LIPIENIA w tym roku ! Kilka lat nie było możliwe złowic ŻADNEJ sztukiODRADZA się ? populacjaMam nadzieje ,że takLIPIENIE pachną tymiankiem ( jakby ktos nie wiedział) Byli też spinningiści którzy "łowili" lipienie na woblery 5-7cmNiestety nie umiem wkleić filmu z uwolnienia lipieniaTylko zdjęcieJeden zmniejszychPS.RÓŻNE roczniki ( wielkości/długości)Pstrągi TRĄ sie !Obsikały mnie mleczem (samce)Łowilem na wędkę muchowąJedyna słuszna metoda Do połowu LIPIENI Kłaniam się Marian Edytowane 31 Października 2022 przez marian-56 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Gdzieś w północnej Wlkp ???? 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi