rybak109 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 A czy te blanki SAKURA to gdzieś można kupić ? kiedyś miałem taki zielony blank od CD ICT i była to naprawdę fajna konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Nad czym tu się zastanawiać, kolega wyżej już tajemnicę rozwiązał. Przeróbka na spina z blanku muchowego, jaki by on tam nie był, gdzie przelotki były druciakami montowanymi na dwóch stopkach - jakoś ślady trzeba było zamaskować.dokładnie tak pójdzie kit i będzie git aby do przodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) A czy te blanki SAKURA to gdzieś można kupić ? kiedyś miałem taki zielony blank od CD ICT i była to naprawdę fajna konstrukcja. Musisz zapytać Pana Kawalca,skoro zbroił/przezbrajał to na pewno Ci pomożeJa w każdym bądź razie nie znalazłem(może kiepski ze mnie surfer internetowy) Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez fox mulder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zapytałem zatem Pana Kawalca i oto odpowiedz:"Secura to brand holenderski.Blanki nie są dostępne, a jedynie gotowe wędki z przelotkami 2 - stopkowymi.Do 2013 roku wędki trottingowe i muchowe w opcji travel.Obecnie tylko muchowe o długości 270 i 274 cmTak więc szerokie omotki wykonane z japońskiego jedwabiu wynikają z tuningu tej wędki dla lekkości całej konstrukcji" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) I to jest konkretna wiadomość Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zapytałem zatem Pana Kawalca i oto odpowiedz:"Secura to brand holenderski.Blanki nie są dostępne, a jedynie gotowe wędki z przelotkami 2 - stopkowymi.Do 2013 roku wędki trottingowe i muchowe w opcji travel.Obecnie tylko muchowe o długości 270 i 274 cmTak więc szerokie omotki wykonane z japońskiego jedwabiu wynikają z tuningu tej wędki dla lekkości całej konstrukcji"Strona https://www.engelharthengelsport.nl/merken/s-z/secura-flyfishing/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Wkrótce będę składał ultra lighta. Chcę go uzbroić maksymalnie lekko i w tym celu zastosuję nici bawełniane.Jeśli macie jakieś rady; -które z nich są najlepsze? -na co zwrócić uwagę? -kłopoty z dostępnością? itp. ... z chęcią wysłucham. Ten "japoński jedwab" to jakiś szczególny materiał wśród innych jedwabnych nici? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi