Gość Drac Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Chłopaki napisali ostatnio, że na jerku są barwy innego państwa.Wypowiedzi były oceniające negatywnie takie posunięcie, więc temat szybko wyczyszczony i zamknięty.Dziś sprawdziłem na kompie, bo na telefonie nic nie widziałem. Pytam - czy portal zmienił właściciela, że ma teraz barwy ukraińskie?Jesli tak, to jeśli wcześniej był Polski, to dlaczego nigdy nie widziałem na nim polskich barw? Czy były, a ja przeoczyłem?? Czy to jeszcze polskie forum, czy ukraińskie?Proszę o info, dla mnie to nie jest bez znaczenia. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Z okazji rozmaitych rocznic w przeszłości jerkbait zmieniał okazjonalnie szatę graficzną. Po ataku Rosji na Ukrainę 24 lutego 2022 r. jak większość polskich portali w symboliczny sposób postanowiliśmy wesprzeć naszych wschodnich sąsiadów ponieważ jak większość myślących Polaków zdajemy sobie sprawę z tego że przyszłość naszego kraju rozstrzyga sie na frontach Ukrainy a ukraińscy żołnierze również za nas przelewają swoją krew. Od początku wojny zachęcamy również do wspierania materialnego ukraińskiej armii : [ogłoszenie] WSPARCIE DLA UKRAINY - Aukcja charytatywna - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing oraz do bojkotu rosyjskich i białoruskich produktów: [ogłoszenie] BOJKOT KONSUMENCKI TOWARÓW Z ROSJI I Z BIAŁORUSI - Cafe jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing Rozumiem, że są osoby którym może nie podobać się taka decyzja administracji jerkbaita - zamiast robić o to dramy na forum proszę o kontakt na priv, pomogę usunąć konto na jerku jeśli ktoś będzie miał takie życzenie. Wszystko można rozwiązać w cywilizowany spósób. 39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość Drac
Chłopaki napisali ostatnio, że na jerku są barwy innego państwa.
Wypowiedzi były oceniające negatywnie takie posunięcie, więc temat szybko wyczyszczony i zamknięty.
Dziś sprawdziłem na kompie, bo na telefonie nic nie widziałem.
Pytam - czy portal zmienił właściciela, że ma teraz barwy ukraińskie?
Jesli tak, to jeśli wcześniej był Polski, to dlaczego nigdy nie widziałem na nim polskich barw? Czy były, a ja przeoczyłem??
Czy to jeszcze polskie forum, czy ukraińskie?
Proszę o info, dla mnie to nie jest bez znaczenia.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi