matpgt Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Poratowałby ktoś średnicą szpuli? Bo szukam i nigdzie nie mogę znaleźć informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 (edytowane) Chodzi o zewnętrzna krawędź czy środek , zewnętrzna mogę sprawdzić jak będę w garazu wewnętrznej niestety nie za bardzo nawinięty a mam tylko jedna .Ale może się okazać ze będę dopiero w weekend. Edytowane 14 Lipca 2022 przez Krzysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Zewnętrzna średnica starczy:) jakbyś mi jeszcze zmierzył szerokość rotora po mocowaniach kabłąka oraz średnice części rotora na którą siada szpula to byłoby super. Chce sprawdzić czy 3500 rożni się od 4500 tylko szpulą czy rotor też zmieniali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 (edytowane) Jasne sprawdzę jak będę w garazu zreszta mam i 3500 jak i 4500 wiec mogę sprawdzić czy szpulki pasują Edytowane 14 Lipca 2022 przez Krzysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Rewelacja czekam na info bo u mnie w stajni dwie sztuki 4500 a mam kijki gdzie przydałaby się mniejsza szpula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi