michcio Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Panowie, przymierzam się do założenia konta oszczędnościowego. Jak wiadomo na rynku jest sporo banków i innych tworów proponujących różne rozwiązania. Może ktoś z Was pracuje, jest obeznany i jest w stanie polecić coś. Czytałem co nie co o warunkach. Terminy kapitalizacji odsetek, kwoty z najwyższym oprocentowaniem, podatek belki, itp. Jestem świeżakiem i myślałem o koncie oszczędnościowym - lokacie, gdzie oprocentowanie jest od 3 do niby 6,2%. Co miesiąc będzie zasilane ów konto i pieniądze te nie będą ruszane, zatem może być coś długo terminowego - 3-5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Przy obecnej sytuacji, to relanie i tak wyjdziesz na zero biorąc pod uwagę inflację. Ale szukaj, wertuj trzeba się wgryzać dokładnie w warunki bo reklamy kłamią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=311216 &&srch=jaki+bank#msg_311216 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=311216 &&srch=jaki+bank#msg_311216konto bankowe tzw codzienne to mam Chodzi mi o konto oszczędnościowe bądź lokaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Myslę, ze najlepsza opcja, to wydac kasę...I to na serio - pojechac na jakieś zajebiste ryby.Banki rżną ludzi na maxa, realne oprocentowanie w okolicy inflacji na rękę...to lepiej pojechać, przeżyć i mieć w głowie wspomnienia, nie dewaluują się. A nawet w niektórych przypadkach - rosną, w sposób mogący amber gold z ich wzrościkami wpędzić w kompleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 A może zainwestować w AG,tak głośno o nim ostatnio w mediach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi