RadekRadek Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Witam. Czy posiada ktoś model multika z tytułu? Właśnie do mnie dotarł i nie podoba mi sie jego praca, rzęzi jak gówno za 100 zł. Macie podobne odczucia czy trafiłem trefny model? Skusiła mnie jego moc, waga i pojemność linki. No i gwarancja 5 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 (edytowane) Pewnie suchy jak Chińczyk a łożyska do wymiany albo na początek do smarowania oliwką medium Edytowane 15 Lipca 2022 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekRadek Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Pewnie suchy jak Chińczyk a łożyska do wymiany albo na początek do smarowania oliwką medium Pewnie tak, ale za te pieniędze spodziewałem się multika gotowego do użycia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Pewnie tak, ale za te pieniędze spodziewałem się multika gotowego do użyciaJa bym zwrócił i za takie pieniądze coś z innej stajni kupił a nie "markowego" chińczyka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Piotr boufal łowi .To raczej kołowrotek morski lub do verticala .design ciekawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Piotr boufal łowi .To raczej kołowrotek morski lub do verticala .design ciekawy .Łowi nim, bo mu za to płacą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Tak kręci reklamy i czeka na kase Januszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 (edytowane) Zapewne znasz człowieka osobiście a każdy kto z nim pływał i zapłacił to według Ciebie Janusz. W takim razie sprobój nazwać siebie. Edytowane 23 Lipca 2022 przez mepps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekRadek Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Wiem z pewnego prywatnego źródła, że Piotr Boufał naprawde twierdzi że ten multik jest rewelacyjny.Już zdążyłem go przetestować na vercie sumowym, narazie dopiero przy 150-tce, ale to fakt - kręcioł petarda. Smar się ułożył i już wszystko cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi