gryzon Opublikowano 16 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Witam wszystkich. Pytanie mam, może ktoś pomoże? A mianowicie Haswing 24v 80lbs pływa tylko do przodu. Brak biegów wstecznych. Co to może być? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 17 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Skończył się przełącznik biegów,miałem podobnie w minn kocie, wchodziły tylko niektóre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 selk Opublikowano 17 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 ten przełacznik nie jest drogi i można kupic samemu wymieniclub serwis w Tomaszowie chyba 80 zł brał za usługe (ale to było przed inflacja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 (edytowane) l;epiej wyślij do Zabrza by wstawili nowoczesny i ma dożywotnią gwarancję Edytowane 19 Lipca 2022 przez cezorator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elwojtas Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 l;epiej wyślij do Zabrza by wstawili nowoczesny i ma dożywotnią gwarancjęA można coś więcej, to jakiś serwis jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gryzon Opublikowano 22 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 (edytowane) Panowie, ale czy aby na pewno przełącznik? Tam układ jest na przekaźnikach i tranzystorach chyba . W przełączniku są cieniutkie kabelki do wysterowania tylko. Raczej obstawiam któryś przekaźnik bo dwa pstrykają a trzeci nie. Wstadził bym zdjęcie jak to wygląda ale nie wiem jak. Poza tym widziałem przełączniki w 12 v silnikach i tam faktycznie może być coś takiego - też tak myślałem ale jak rozebrałem to zobaczyłem coś całkiem innego. Edytowane 22 Lipca 2022 przez gryzon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 A można coś więcej, to jakiś serwis jest?http://www.sklep.phoenix-fishing.com/kontakt-f-1.htmltrzeba zadzwonić i się dogadać. Tego nie ma w oficjalnych ofertach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gryzon
Witam wszystkich. Pytanie mam, może ktoś pomoże? A mianowicie Haswing 24v 80lbs pływa tylko do przodu. Brak biegów wstecznych. Co to może być? Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi