duszekpl Opublikowano 18 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Witam, Szukam pióro czerwony a żeby nie było w wodzie odfarbowanie i zrobię do kotwice błysk. PS. jestem osoba niedosłyszący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Pióra z czasem się odbarwiają, na kotwiczce zawiąż coś syntetycznego, co trzyma kolor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 20 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 (edytowane) Pojedyncze pióra raczej nie osiągalne. Teraz sprzedaż w kapkach. No chyba, że ktoś odsprzeda. Wg mnie siodlowe lepsze do małych kotwic. Są bardziej miękkie od szyjnych. Edytowane 20 Lipca 2022 przez wiwaldi1970 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duszekpl Opublikowano 20 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Pióra z czasem się odbarwiają, na kotwiczce zawiąż coś syntetycznego, co trzyma kolor Pojedyncze pióra raczej nie osiągalne. Teraz sprzedaż w kapkach. No chyba, że ktoś odsprzeda. Wg mnie siodlowe lepsze do małych kotwic. Są bardziej miękkie od szyjnych. Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 20 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Do większych kotwic możesz użyć barwionej sierści z ogona jelenia. Nie napisałeś jaki cel chcesz osiągnąć - czy optycznie powiększyć przynętę czy zrobić chwost - celownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 20 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Piórka luzem i różne inne syntetyczne dodatki kupisz w takich sklepach jak Tedi, Action, itd. Szukaj artykułów do "robótek ręcznych ", kosztują grosze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi