january Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Witam!Wracam do wątku boleniowego.Wileu kolegów oferowało się,że stworzy wobka boleniowego i cisza.Ja wczoraj po raz pierwszy wrzuciłem swojego do wody i już jestem z niego dumny.Chodzi zgodnie z projektem ,który już prezentowałem,no i zgodnie z nim wygląda.W niedzielę pojedzie do kolegi ze Strzelc,który będzie go dalej testował na większych rzekach typu Noteć ,Warta i Odra.Według mnie te testy to tylko formalność,już widzę ogromne bolki uganiające się na tym wobkiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ja swoje mam na ukończeniu. Jak tylko skończę wstawie fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Wileu kolegów oferowało się,że stworzy wobka boleniowego i cisza.Ja wczoraj po raz pierwszy wrzuciłem swojego do wody i już jestem z niego dumny.Chodzi zgodnie z projektem ,który już prezentowałem,no i zgodnie z nim wygląda.W niedzielę pojedzie do kolegi ze Strzelc,który będzie go dalej testował na większych rzekach typu Noteć ,Warta i Odra.Według mnie te testy to tylko formalność,już widzę ogromne bolki uganiające się na tym wobkiem. Pozdrawiam Cieszę się,że temat nie umarł bo już miałem takie czarne myśli. Chętnie nabedę co nieco do testów na Łynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 January, podeślij jakieś fotki. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 wybrał nas z 15 testowanch podobno najlepiej lusterkujemy ale opinie mają wydać rapy w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 a co to znaczy lustrujemy? bo rozumiem że to jakiś rodzaj prowadzenia... ale coś więcej? na priv moze byc żeby wątku nie śmiecić ps. Piękne wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Warciak, podobają mi się - zwłaszcza ten pierwszy PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Witam!Swoje fotki wrzucę w niedzielę.Zrobiłem wobki z grzbietem szarym,czarnym i niebieskim,myślę też o zielonym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Witam!Swoje fotki wrzucę w niedzielę.Zrobiłem wobki z grzbietem szarym,czarnym i niebieskim,myślę też o zielonym.PozdrawiamA ja wymieszam czarny z zielonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 to,że się podobają to bardzo mnie cieszy,natomiast rzeczywiście najlepiej chodzi ten w środku. Czuje,że jakiś bolek go w maju zje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 a co to znaczy lustrujemy? bo rozumiem że to jakiś rodzaj prowadzenia... ale coś więcej? na priv moze byc żeby wątku nie śmiecić ps. Piękne wobki Chyba nie chodzi o lustracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 nie, nie o lustracje ;P już wiem Pan Warciak chętny do pomocy więc luzik <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Witam!Wracam do wątku boleniowego.Wileu kolegów oferowało się,że stworzy wobka boleniowego i cisza.Ja wczoraj po raz pierwszy wrzuciłem swojego do wody i już jestem z niego dumny.Chodzi zgodnie z projektem ,który już prezentowałem,no i zgodnie z nim wygląda.W niedzielę pojedzie do kolegi ze Strzelc,który będzie go dalej testował na większych rzekach typu Noteć ,Warta i Odra.Według mnie te testy to tylko formalność,już widzę ogromne bolki uganiające się na tym wobkiem. Pozdrawiam zgłaszam chęć do testowania jest taki zbiorniczek (woda stojąca oczywiście) w mojej mieścinie gdzie bolenie słychać i widać, ale nikt nie może się do nich dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Duży i jego mniejsi bracia, również w wersji jerk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 wow piękniaste po ile cm mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Ale wypasione Jakimi farbami je malowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 widze ze wszyscy zaczynaja wystawiac swoje wobki to wystawie i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 jajakub Fantastyczna robota.Nie wiem jak bolki, ja już się złapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Z bolkami to się zobaczy.A generalnie będą one służyły do łowienia z nurtem, ewentualnie lekko w poprzek (opinia łowcy boleni )Pod prąd stawiają za duzy opór w wodzie, chyba że ktoś chce łowić 60g pałą i solidną plecionką.Mnie one sprawdzły się (tylko prowadzenie oczywiście) na lekko płynącej wodzie za przelaną opaską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Z niecierpliwością czekam na fotki boleniowych killerów autorstwa Pana Januarego. Co do kolorów grzbietów bezsterowców lub przeciążonych ze sterami to na górnej Narwi sprawdza się właśnie zielony i czarny (odcień taki jak w Siudakowych gipsiakach ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 widze ze wszyscy zaczynaja wystawiac swoje wobki to wystawie i ja Szpiegu jaka waga woblerków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 a nawet jeszcze nie wiem ale powyzej 12 gram na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 a nawet jeszcze nie wiem ale powyzej 12 gram na pewno Szpiegu chcesz mnie doprowadzić do rozpaczy? Ale podobno opłaca się długo czekać PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 a nawet jeszcze nie wiem ale powyzej 12 gram na pewno Szpiegu chcesz mnie doprowadzić do rozpaczy? Ale podobno opłaca się długo czekać PozdrawiamRemek remku mam taki nawal pracy ze nie moge sie wyrobic, pisze prace licencjacka wobki leza juz ,tylko wlozyc stery i puscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 a nawet jeszcze nie wiem ale powyzej 12 gram na pewno Szpiegu chcesz mnie doprowadzić do rozpaczy? Ale podobno opłaca się długo czekać PozdrawiamRemek remku mam taki nawal pracy ze nie moge sie wyrobic, pisze prace licencjacka wobki leza juz ,tylko wlozyc stery i puscic @SzpieguTwoje wobki rozejdą się napewno jak świeże bułeczki Może sam skorzystam i kupię jedną sztukę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi