january Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 witam!w końcu zrobiłem troche fotek i oto jedna z nich dla rozbudzenia fantazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Nooooo Na takie cudeńka to każdy boleń węźmie bez żadnego zastanawiania się.Moje uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ladne te boleniowce,i ten napis male stado killerów jest the best . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Moja fantazja została już rozbudzona tymi wobkami. Jak zawsze dobrze wykonane i w łownych kolorach. Dobrze, że już wkrótce maj i dłuuugi weekend. Jeśli będzie słonecznie i będą ciepłe popołudnia, z pewnością pojadę kilka razy na bolenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Witam!Więc trochę szczegółów.Wobki mają po 6cm dlugości razem z płetwa ogonową,są bardzo płaskie w najgrubszym miejscu mają około 9mm.Są ciężkie jak na takie rozmiary między 10 a 11g.Chodzą bardzo fajnie,testowałem je na Redze-wykonują niewielkie drgania ale za to w dowolnym kierunku,z prądem i pod prąd jest im wszystko jedno,no i naważniejsze chodzę tuż pod powierzchnią.POZDRÓWKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 A ja sobie taki kolorek zafundowałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 I jeszcze kilka dorobiłem srebrnoszarych:) Jeszcze tylko parę dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 super ,że tylu zapaleńców struga rapowce czekam na 1 maja aby zobaczyć zdjęcia złowionych na nie ryb a z tego co tu widać nie będzie chyba problemu chyba że u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 To już jutro. Ja niestety jutro w podróży ale ... może w tym tygodniu jeszcze wyskoczę PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 a to moje sprwdzone na warcie i wisle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanG Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witku super,komentarz zbyteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Moje boleniowe i nie tylko. o kurcze... pierwsza klasa... moze masz jakies nadwyzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Po wielu opiniach i poprawkach wreszcie jest efekt Film przestawia prace woblerahttp://www.wrzuta.pl/film/neQCiWg9Hp/ Co sądzicie? PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 nie chce sie czepiać ale ten filmik to troszkę... nic na nim nie widać po prostu 30cm i do góry po majtał byś troszkę tym woblerkiem na lewo, na prawo z większej odległości, bo bardzo widoczny w wodzie i by było git no chyba że sam rzucałeś i filmowałeś to respect i filmik jak najbardziej na poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Panek nie mógł bym dalej rzucić nim bo lód jeszcze był Filmu są nie kręciłem po prostu nie dałbym rady Film ma pokazać jaka wobler ma akcje jeśli sie dobrze przyjrzysz. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 No @slider@ wydaje mi się, że efekty mogą byc - nawet będą Jak skołuje aparat wraycę fotki swoich boleniowych przecinaków.Na nie liczę w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Panek nie mógł bym dalej rzucić nim bo lód jeszcze był Filmu są nie kręciłem po prostu nie dałbym rady Film ma pokazać jaka wobler ma akcje jeśli sie dobrze przyjrzysz. PozdrawiamSlider no dobra nie będe sie czepiał bo niema czego pod koniec było widać, ładnie sie buja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Jak skończę wersje stylistyczna to jeszcze raz zrobię filmik sprobuje żeby był lepszy. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Slider pamiętaj o jednym dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 @slider zgaś trochę akcje ogonową i sprawdź na szybkim nurcie i szybkim prowadzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Czesc @Szpiegu kolejnego zrobie jak ty mówisz Pozdrawiam Slider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 @slider zawiąż sobie jakiś chwost na ogonowej kotwicy i mniej więcej będziesz wiedział jak to może pracować po zgaszeniu akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 No @slider@ wydaje mi się, że efekty mogą byc - nawet będą Jak skołuje aparat wraycę fotki swoich boleniowych przecinaków.Na nie liczę w tym sezonie Najśmieszniejsze ,że ja jeszcze Twoich przynęt nie widziałem Spakuj je jutro do magicznego plecaczka to je sobie obadam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi