mifek Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Panowie... i Panie jestem zainteresowany uzyskaniem planu batymetrycznego jeziora Dubie Południowe (Adamowo) - w Drawnie... Widzę na Waszym wykazie ze dysponujecie takowym? Czy móglbym prosić o wysłanie ? ktoś może dysponuje takowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Rafał z tego co pamiętam to Adrian i Arek są z tamtych okolic.....zapomniałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 ja też. napisz konkretnie co chcesz wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 http://www.tajniki-wedkarstwa.pl/page.php?33 Poszukaj tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 ja też. napisz konkretnie co chcesz wiedzieć. Busz wpadnij do Drawna w sobotę. Jeśli tylko nie będzie jakiegoś pogodowego armagedonu jestem umówiony na plywanko z Adrianem... Może razem na wodzie szybciej ją otworzymy i sprawdzimy co niektóre legendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 skoro masz przewodnika to chyba nie będę potrzebny.mnie armagedon nie rusza i tak bym pojechał jedyna siła która może mnie zatrzymać to siła wyższa.a czemu akurat Adamowo a nie np.Trabuń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 skoro masz przewodnika to chyba nie będę potrzebny.mnie armagedon nie rusza i tak bym pojechał jedyna siła która może mnie zatrzymać to siła wyższa.a czemu akurat Adamowo a nie np.Trabuń? jakos poki co bardziej mi lezy drawno... Trąbka o której mówisz mimo ze rybna... jakas taka oklepana... poza tym na drawnie jest jeszcze cos (PODOBNO) czego nie ma w trąbce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mifek
Panowie... i Panie
jestem zainteresowany uzyskaniem planu batymetrycznego jeziora Dubie Południowe (Adamowo) - w Drawnie... Widzę na Waszym wykazie ze dysponujecie takowym? Czy móglbym prosić o wysłanie ?
ktoś może dysponuje takowym?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi