Kuba Standera Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 HejKtoś móglby coś w tym temacie napisać?Jak to się je?Czym?Niekoniecznie musza być opinie ludzi co 16 lat tak łowią.Pasują mi z tego co wiem, kiedyś czytałem o tym ciekawy artykuł i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gregs Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) Myślę że troszkę brawury wdarło się do tematu . myślę o tych 80-90tkach ciąganych wierzchem. Każde branie to ta sama adrenalina a rybki 80 + to już niezła zdobycz ( łosoś 80 to około 7kg troć tym bardziej). Z ciekawości gdzie pływaliście? na jakich głębokościach. W Polsce nie ma miejsca gdzie można by było skonfrontować swoje obserwacje, oczywiście bez wsadzania na konia Edytowane 6 Października 2012 przez gregs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cezary.Łoskot Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Tu jest chyba mowa o szczupakach w trolu a nie o łososiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grego Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Myślę że troszkę brawury wdarło się do tematu . myślę o tych 80-90tkach ciąganych wieszchem. Każde branie to ta sama adrenalina a rybki 80 + to już niezła zdobycz ( łosoś 80 to około 7kg troć tymdardziej). Z ciekawości gdzie pływaliście? na jakich głębokościach. W polsce nie ma miejsac gdzie można by było skomfrontować swoje obserwacje, oczywiście bez wsadzania na konia Przepraszam z góry za uwagę nie na temat, ale najmocniej proszę Autora powyższych słów o litość dla czytających...Pozdrawiam,Grego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gregs Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Poprawiłem, może być. Tak to jest jak dziecko szarpie za nogę a stary nie patrzy w monitor co naskrobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Dzieci zakałą ludzkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krisu23 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Dokładnie chodziło o szczupaki. One dają się ciągać wierzchem. Z Łososiami to na pewno niemożliwe przy takich wielkościach. Za bardzo dynamiczne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cezary.Łoskot Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Właśnie na TVN TURBO leci program wędkarski "Jak to jest złowione", który nagrywany jest w Finlandii. Tematem odcinka jest połów łososi jeziorowych metodą trollingową. Pokazywane są podstawy, czyli użycie wind trollingowych, rozstawianie planerów oraz ustawianie wędek na łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Swoją drogą najbardziej żenujący program wędkarski jaki dane mi było oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yokozuna Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Piątkowy 110 cm ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skiner Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Piątkowy 110 cm ... Marcin - ale dałeś czadu PSmógłbyś kilka zdań napisać co tam się dokładnie działo (co? gdzie? na co?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Cud - miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Marcin. Ale locha Przynęta, widzę własnej produkcji raczej? Dodaj parę słów opisu. Jak daleko od brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 poppciu a ja stawiam na SALMO - WACKA http://www.fishing-m.../1339673687.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gregs Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Piękna rybka. W sobotę powtórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 poppciu a ja stawiam na SALMO - WACKA Kiedy Yoko taką kolorystykę w "swoich" też trzyma Ale, masz rację. Tutaj raczej ten Salmiak łowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yokozuna Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ryby (były jeszcze 105, 98, 80 - tki, 70-tki) zostały złowione ok 30 km od Gdańska (głębokość ok 80m). Większość brań z 30 metrów przy prędkości ok 4km/h. Ten 110 cm skusił się na Salmo Whacky w kolorze SPA (mifek jak zwykle ma dobre oko).Pozdrawiam,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yokozuna Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) klimat łososiowych łowów.... Edytowane 26 Listopada 2012 przez Yokozuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yokozuna Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 po 30 minutach przeciągania liny wydawało się, że ryba jest już gotowa do podebrania. Nic z tego, 20 metrowy odjazd pod łódkę zarejestrowany przez echosondę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yokozuna Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 efekt końcowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) Miałem takie screeny przy holach dużych czarniaków A ryba - klasa! Edytowane 23 Listopada 2012 przez krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yokozuna Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) Jeden z wczorajszych... Edytowane 25 Listopada 2012 przez Yokozuna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yokozuna Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Wiosenny sezon łososiowy trwa w najlepsze. Team Yokozuna idzie za ciosem...kolejny dobry dzień za nami Edytowane 15 Maja 2013 przez Yokozuna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yokozuna Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Paweł i jego 112. Jak do tej pory to największa ryba złowiona na łódce Yokozuna, narazie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 ...masakra...piękne, odpasione rybska.Szczerze gratuluję!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Hej
Ktoś móglby coś w tym temacie napisać?
Jak to się je?
Czym?
Niekoniecznie musza być opinie ludzi co 16 lat tak łowią.
Pasują mi z tego co wiem, kiedyś czytałem o tym ciekawy artykuł i...
Top użytkownicy dla tego pytania
17
12
10
7
Popularne dni
6 Maj
8
18 Lis
8
26 Wrz
7
24 Wrz
7
Top użytkownicy dla tego pytania
Yokozuna 17 odpowiedzi
mifek 12 odpowiedzi
gregs 10 odpowiedzi
krzysiek 7 odpowiedzi
Popularne dni
6 Maj 2014
8 odpowiedzi
18 Lis 2013
8 odpowiedzi
26 Wrz 2012
7 odpowiedzi
24 Wrz 2012
7 odpowiedzi
Popularne posty
Yokozuna
Melduję rozpoczęcie sezonu wiosennego 2014
Yokozuna
Dobra passa trwa...
Yokozuna
Popper, zdarzają się i większe ;-) Jeszcze nigdy wcześniej, żadna ryba nie dała nam tak popalić...musieliśmy za nią płynąć, ale w końcu się udało ;-)
Opublikowane grafiki
96 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi