Kuba Standera Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 HejKtoś móglby coś w tym temacie napisać?Jak to się je?Czym?Niekoniecznie musza być opinie ludzi co 16 lat tak łowią.Pasują mi z tego co wiem, kiedyś czytałem o tym ciekawy artykuł i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarekM Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Gratulacje zza Wielkiej Wody. Piękna ryba. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Łosoś, jak łosoś. Zawsze piękny.Ale ten jest zajeb......y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yokozuna Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Popper, zdarzają się i większe ;-)Jeszcze nigdy wcześniej, żadna ryba nie dała nam tak popalić...musieliśmy za nią płynąć, ale w końcu się udało ;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dzerwys Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Klasa! Co tu więcej pisać..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Polski,morski BigGame!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemo1676 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Polski,morski BigGame!!!Dobrze powiedziane klasa sama w sobie:) Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojti80 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Jak ktoś umie to nie sztuka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yokozuna Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Dobra passa trwa... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 duży Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ale obżarty,piękna ryba, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Takie pytanie praktyczne:ktoś przerabiał montaż MASZTU do planera na pontonie? jakieś pomyśly jak to zrobić by miało to ręcę i nogi i by jakoś to działało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Widziałem na jednej z fotek WS że M.SZ ma maszt trollingowy na pontonie,maszt wyglądał bardzo solidnie. Może da radę od niego czegoś się dowiedzieć. Edytowane 6 Maja 2014 przez Tommek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ja swego czasu gdzieś widziałem rozwiązanie na bazie rur kanalizacyjnych tylko pytanie jak to wszystko do kupy poskladac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Takie pytanie praktyczne:ktoś przerabiał montaż MASZTU do planera na pontonie? jakieś pomyśly jak to zrobić by miało to ręcę i nogi i by jakoś to działało? Zapytaj @krzyśka - zmontował coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 temat wstępnie rozpracowany... Chyba wszystkie części da się kupić przy jednorazowym wypadzie do sklepu typu CASTORAMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yokozuna Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Mifek,a nie łatwiej byłoby z pieskami?M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Yokuzuna,To zależy co się łowi Jeżeli i tak używam kijów 20-25lb i więcej - to pewnie łatwiej i poręczniej. Jeżeli pływam za pstrągiem z lekkimi kijami, to nie wyobrażam sobie powieszenia pieska na lince głównej - wolę maszt i planery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Mifek,a nie łatwiej byłoby z pieskami?M.pieski - masz na mysli układ doczepiany do zestawu? jesli tak to takie rozwiązanie już mam - ale w zasadzie skonczylem sezon seatroutowy w tym połroczu i przenosze się na inne wody (szczupak, sum (pozniej), oraz duzy bolen) i chodzi mi po głowie wykorzystanie jednostki w nieco szerszym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Póki co było tak: tu po prawej widać pływaka z zieloną częścią nadwodną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert67 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Uuuu ! Na ostatniej focie...Kapitan Mifas . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 łatwo być Kapitanem jednostki, na której jest dwóch człowieków (łacznie ze mną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 O nie, wcale nie łatwo. Bycie kapitanem to wielki ciężar i odpowiedzialność: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Hej
Ktoś móglby coś w tym temacie napisać?
Jak to się je?
Czym?
Niekoniecznie musza być opinie ludzi co 16 lat tak łowią.
Pasują mi z tego co wiem, kiedyś czytałem o tym ciekawy artykuł i...
Top użytkownicy dla tego pytania
17
12
10
7
Popularne dni
6 Maj
8
18 Lis
8
26 Wrz
7
24 Wrz
7
Top użytkownicy dla tego pytania
Yokozuna 17 odpowiedzi
mifek 12 odpowiedzi
gregs 10 odpowiedzi
krzysiek 7 odpowiedzi
Popularne dni
6 Maj 2014
8 odpowiedzi
18 Lis 2013
8 odpowiedzi
26 Wrz 2012
7 odpowiedzi
24 Wrz 2012
7 odpowiedzi
Popularne posty
Yokozuna
Melduję rozpoczęcie sezonu wiosennego 2014
Yokozuna
Dobra passa trwa...
Yokozuna
Popper, zdarzają się i większe ;-) Jeszcze nigdy wcześniej, żadna ryba nie dała nam tak popalić...musieliśmy za nią płynąć, ale w końcu się udało ;-)
Opublikowane grafiki
96 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi