yankis Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Widziałem ostatnio czyjąś recenzję nowego podbieraka, bardzo lekkiego, węglowego. Łatwy w rozkładaniu. Nie zapisałem i nie wiem co to za firma, a potrzebuje cos fajnego, lekkiego na trocie w rzece. Może komuś skojarzy się temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Odezwij sie na priv. Mam w domu Podam Ci producenta Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Odezwij sie na priv. Mam w domuPodam Ci producenta A to jakaś tajna informacja o tym producencie? Nie można napisać na forum? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 A to jakaś tajna informacja o tym producencie? Nie można napisać na forum?Nie. Info na priv ma posluzyc jako przypomnienie. Jak wroce do domu bo jestem jeszcze chwile w robocie Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Rapala ma carbonowe wersje podbieraków. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 prosze bardzoSpro Fold Lock Netmam takie 2 szt moge nawet jednego sie pozbyc nie jest to jednak tani podbierak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi