MG-42 Opublikowano 26 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Orientuje się ktoś z Was czy można gdzieś dostać sekcje szczytową do wędki Mikado Lexus Sapphire Drop Shot 5-20 g - 240 cm. Szczytówka wklejka złamała mi się i jest nie do uratowania... Domyślam się, że raczej nic nie da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 26 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Ktoś kiedyś podbił do Łomianek i załatwił element wędki. Próbowałeś się kontaktować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 26 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Kiedyś załatwiałem elementy do wędki przez kontakt e-mail. To co mieli na stanie wysłali bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 26 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Wklejkę łatwo wymienić za niewielkie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MG-42 Opublikowano 28 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Co do dostępności elementów u producenta, to dzwoniłem do serwisu i mówili że nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MG-42 Opublikowano 29 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Dostałem email na moje zapytanie dotyczące wędki - sekcji szczytowej i okazało się, że mogę takową zakupić w przystępnej cenie. Także super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi