hlehle Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Chciałbym w przyszłym roku wybrać się gdzieś zagramanicę w lutym lub lipcu. Niestety nie bardzo wiem gdzie i na co można w tym czasie. Jakieś pomysły i sugestie ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No, jakby mniejsze. Jakbyś chciał zgłębiać tajniki trollingu za salomonidami na wodach śródlądowych to wpadnij kiedyś na piwo, a może my wpadniemy?... Połoczymy siły. O flat line trollingu coś już tam wiemy, a teraz mocno wchodzimy w DR-y i dopalacze. Mam nadzieję na pierwsze próby w połowie października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Panowie, największe trotki jeziorowe pływają sobie w Solinie. Słyszałem o złowieniu kilku ryb powyżej metra! Rekord Polski tez jest z tej zaporówki. Na Myczkowcach też żyją spore trocie. Praktycznie wszystkie ryby złowione były podczas płytkiego trollingu za sandaczem, ale gdyby ktoś specjalnie się na nie nastawił byłaby jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Płytkie łowienia tylko okresowo (pora dnia i roku) ma szanse powodzenia. Głebokie to celowe nastawianie się na te ryby. Pytanie tylko, jak często biorą. Jakbym miał przez tydzień katować Solinę, to już wolę oringi w SE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Płytkie łowienia tylko okresowo (pora dnia i roku) ma szanse powodzenia. Głebokie to celowe nastawianie się na te ryby. Pytanie tylko, jak często biorą. Jakbym miał przez tydzień katować Solinę, to już wolę oringi w SE. Kiedyś wrócę z Ire na stałe, to odpowiem Ci na to pytanie Na razie muszę w końcu dorwać feroxa, ale to juz w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Panowie, największe trotki jeziorowe pływają sobie w Solinie. Słyszałem o złowieniu kilku ryb powyżej metra! Rekord Polski tez jest z tej zaporówki. Na Myczkowcach też żyją spore trocie. Ja taką powyżej metra widziałem z Hańczy na żywo. Niestety złowioną przez rybaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mari Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) Maryś, czyżby z Jarkiem P. ten wyjazd?Nie, to moja stara Wenezuelska ekipa i miejsce to samo co dwa lata temu. Edytowane 1 Października 2012 przez Mari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hlehle
Chciałbym w przyszłym roku wybrać się gdzieś zagramanicę w lutym lub lipcu. Niestety nie bardzo wiem gdzie i na co można w tym czasie.
Jakieś pomysły i sugestie ... ?
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi