jacob1993 Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Może i masz racje .Wystaje po za łokieć jakąś niecała wielość dłoni .Więc nie jest zle ale te 48-50cm było by lepsze.Przelotki również mogły by być solidniejsze .Ja w każdym razie mój egzemplarz odsyłam i wymieniam na taki bez defektu .Niestety nie widzę alternatywy do rzucania aż takimi kotletami chyba że st croix za 1500-2000. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 To prawda lokalny rynek nic nie oferuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Jest jeszcze atc bushido 3k 50lb oraz 6th element swimbait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Na rynek amerykański jest sporo kijów dedykowanych pod musky. Nawet SG ma w swojej ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Atc Bushido 3k 50lb ile max ogarnie ?6th element swimbaity to 1 skład ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 60-62cm mam w swoich kijach na ciężko od pazura do końca dolnika, wszystko przerabiane w pracowni.... lekko się rzuca przy takiej dźwigni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi