Skocz do zawartości

Takie pytanie mam...

marianosum

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze właściciele /admini jerkbait podkreślali ba nawet w(chyba było) regulaminie jest że ta strona,forum jest neutralna światopoglądowo etc itd itp.

Więc pytam co w logo jerkbait robi kolor flagi ukraińskiej??

Mnie np to razi i boli tym bardziej że zaj...mi na Wołyniu pradziadka jego siostrę i syna tylko prababcia ledwo uszła z życiem.

Wiem zaraz będzie ban ,kłódka etc.

Myślę że sporo osób tak myśli ale nie chcą się narażać.

Pozdrawiam

Edytowane przez marianosum
  • Like 10

Przyznaję ze wstydem, że dość dawno nie przeglądałem zagranicznych stacji telewizyjnych i portali internetowych. Brak czasu, ale trzeba go będzie trochę poświecić i nadrobić zaległości.

Edytowane przez S.N.

A co w tym złego? To tylko niewielki gest solidarności z krajem który walczy z naszym odwiecznym wrogiem.

Powiedz to tym wszystkim młodym Ukraińcom którzy baluja na dyskotekach etc .Dlaczego nie walczą za swoją ojczyzną??

Dla jasności ukr/rus to takie same ...

Nic dobrego nie spotkało Polaków od tych dwóch nacji.

• Like 5

Powiedz to tym wszystkim młodym Ukraińcom którzy baluja na dyskotekach etc .Dlaczego nie walczą za swoją ojczyzną??

Dla jasności ukr/rus to takie same ...

Nic dobrego nie spotkało Polaków od tych dwóch nacji.

Ale my nie jesteśmy taką nacją, stajemy po stronie dobra i jesteśmy w stanie pomóc tym którzy obecnie znaleźli się w ciężkiej sytuacji. Nam nikt takiej ręki nie podał i nikt bardziej niż my nie rozumie jakie to ważne. Jednocześnie nie zapominamy o krzywdach, czas na ich rozliczenie nadejdzie. Teraz to tylko może pomoc ruskim. Takie małe, tymczasowe wyrazy wsparcia mnie osobiście nie rażą i Was też proszę o wyrozumiałość.

• Like 11

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...