marianosum Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 (edytowane) Zawsze właściciele /admini jerkbait podkreślali ba nawet w(chyba było) regulaminie jest że ta strona,forum jest neutralna światopoglądowo etc itd itp. Więc pytam co w logo jerkbait robi kolor flagi ukraińskiej??Mnie np to razi i boli tym bardziej że zaj...mi na Wołyniu pradziadka jego siostrę i syna tylko prababcia ledwo uszła z życiem. Wiem zaraz będzie ban ,kłódka etc. Myślę że sporo osób tak myśli ale nie chcą się narażać. Pozdrawiam Edytowane 29 Lipca 2022 przez marianosum 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Jest też kolor z flagi niemieckiej ... a oni chyba też sporo złego nam zrobili? ( w żaden sposób nie umniejszam Twoich odczuć związanych z bliskimi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Sovieci zabili 10x tyle. A wróg naszego wroga to nasz sojusznik. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 (edytowane) Przyznaję ze wstydem, że dość dawno nie przeglądałem zagranicznych stacji telewizyjnych i portali internetowych. Brak czasu, ale trzeba go będzie trochę poświecić i nadrobić zaległości. Edytowane 29 Lipca 2022 przez S.N. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Ja tam widzę kolory lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Kolega marianosum chyba ma rację. Mnie też to się nie podoba. Jest to forum społeczności wędkarskiej, chyba jeszcze polskiej. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 A co w tym złego? To tylko niewielki gest solidarności z krajem który walczy z naszym odwiecznym wrogiem. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 29 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Ja tam widzę kolory lata Na Wołyniu też widzieli kolory lata z widłami i siekierami skierowanymi w ich kierunku... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 To żaden-wręcz "pusty" wyraz solidarności. Powiem inaczej, wielu Polaków drażniący. W jakim celu drażnić wielu nie dając nic innym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 29 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 A co w tym złego? To tylko niewielki gest solidarności z krajem który walczy z naszym odwiecznym wrogiem.Powiedz to tym wszystkim młodym Ukraińcom którzy baluja na dyskotekach etc .Dlaczego nie walczą za swoją ojczyzną??Dla jasności ukr/rus to takie same ...Nic dobrego nie spotkało Polaków od tych dwóch nacji. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Powiedz to tym wszystkim młodym Ukraińcom którzy baluja na dyskotekach etc .Dlaczego nie walczą za swoją ojczyzną??Dla jasności ukr/rus to takie same ...Nic dobrego nie spotkało Polaków od tych dwóch nacji.Ale my nie jesteśmy taką nacją, stajemy po stronie dobra i jesteśmy w stanie pomóc tym którzy obecnie znaleźli się w ciężkiej sytuacji. Nam nikt takiej ręki nie podał i nikt bardziej niż my nie rozumie jakie to ważne. Jednocześnie nie zapominamy o krzywdach, czas na ich rozliczenie nadejdzie. Teraz to tylko może pomoc ruskim. Takie małe, tymczasowe wyrazy wsparcia mnie osobiście nie rażą i Was też proszę o wyrozumiałość. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Temat już był, i skończył się szybko..http://jerkbait.pl/topic/171098-barwy-narodowe/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 @Drac miał z tym problem, więc się wypisał,każdy sam decyduje w czym chce uczestniczyć, przymusu nie ma... 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi