admin Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Witajcie,W dniu dzisiejszym uruchomiliśmy funkcjonalność "Na ryby" czyli umawialnia. Opis znajdziecie tutaj: http://jerkbait.pl/blog/3/entry-181-na-ryby-umawialnia/Dziękuję za pomysł i mam nadzieję, że będziecie z uruchomionej funkcjonalności korzystać. Uwaga! Obowiązuje regulamin portalu jerkbait.pl. Ponadto osoba, która utworzyła spotkanie jest za nie całkowicie odpowiedzialna. Jerkbait.pl poza spotkaniami utworzonymi przez redakcję nie jest organizatorem spotkań i nie ponosi z tego tytułu żadnej odpowiedzialności. PozdrawiamRemek 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 o kurde nie myśałem że to będzie aż tak zaawansowane narzędzie świetnie sie zapowiada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Chciałem przycwaniakować i napisać, że może jeszcze dodać opcję z typem spotkania "prywatne/publiczne".... ale pomyśleli i o tym good job Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Bardzo przydatne narzędzie i ciekawie zorganizowane.Wypada tylko korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Cieszę się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Narzędzie pierwsza klasa , szkoda ze ticketow nie drukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Mega jak zwykle wszystko co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 świetna inicjatywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 A jakby dodać mapkę i każdy mógł by zaznaczyć na niej swoje miejsce zamieszkania. Wtedy wchodzimy i od razu widzimy kto jest z naszej okolic i z kim można się umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Myślę, że pierwsze wpisy dotyczące wypraw na pstrągi, czy trocie powinny się za chwilę pojawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Świetny pomysł, ale gdyby nie ten wątek, to nawet bym tego kalendarza nie zauważył ..... o jego zastosowaniu i zakładce "na ryby" nie wspominając. Może jakaś akcja "promocyjna"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Świetny pomysł, ale gdyby nie ten wątek, to nawet bym tego kalendarza nie zauważył ..... o jego zastosowaniu i zakładce "na ryby" nie wspominając. Może jakaś akcja "promocyjna"? Super! Zrobimy akcję promcyjną. Po Świętach bo teraz pewnie skuteczność będzie mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Remku! W kalendarzu pojawia się błąd. Zaznaczyłem zlot w dniach 3/5 styczeń , a pokazuje go od 3 stycznia każdego dnia włącznie nawet 20 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Propsy za umawialnie, właśnie tego brakowało i zdałem sobie z tego dopiero sprawę jak się pojawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Dopiero zauważyłem umawialnię, ale pomysł już od początku muszę powiedzieć, że trafiony w 10, tego brakowało! W zasadzie można to uznać za prezent Mikołaja-admina dla jerkbaitowej braci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Prawdziwy Mikołaj z tego admina - świetna sprawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 A na ryby też się można wpraszać prze ten wątek???? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Poprawiłem to zaproszenie. Teraz jest dobrze. Zwracajcie uwagę co wpisujecie. Tak jakbyście kogoś zapraszali do domu na imprezę. Zapraszacie na cały rok? 1. Proszę o szczegółowe opisy. 2. Telefonów bym nie podawał - lepiej priv, wątek utworzyć i przekierować, emaile .... To mają być prawdziwe zaproszenia ze szczegółowymi informacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Z ciekawości przejrzałem sobie dziś kalendarz i lipa Panowie ... zdało by się powiedzieć: "z dużej chmury mały deszcz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Spokojnie Wojtek, sezon się jeszcze nie zaczął 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Spokojnie Wojtek, sezon się jeszcze nie zaczął Z tego co się orientuje sezon wędkarki trwa cały rok . Edytowane 2 Marca 2014 przez @Wojti 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 No to ruszaj nad Zarnowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 No to ruszaj nad Zarnowiec Jest wiele ciekawych wód, dziś byłem na zatoce (morskie srebro) wiem, że we "Władku" się coś dzieje a na Żarnowiec przyjdzie swoja pora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 W tym roku bedziesz tam moim przewodnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi