Skocz do zawartości

"Na ryby" - tu umawiamy się na wyprawy wędkarskie...

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Z ciekawości przejrzałem sobie dziś kalendarz i lipa Panowie ... zdało by się powiedzieć: "z dużej chmury mały deszcz".

Dla mnie lepszy by był oddzielny dział. Ten kalendarz jest niestety mało funkcjonalny. Wolę założyć wątek w dziale WIEŚCI ZNAD WODY jak to kikukrotnie czyniłem z powodzeniem w zeszłym roku.

Dla mnie lepszy by był oddzielny dział. Ten kalendarz jest niestety mało funkcjonalny. Wolę założyć wątek w dziale WIEŚCI ZNAD WODY jak to kikukrotnie czyniłem z powodzeniem w zeszłym roku.

Coś jest na rzeczy, spodziewałem się większej aktywności.

W 100% sie zgadzam, dzial wiesci znad wody i dzial umawialnia, na stronie flownej, inaczej watek spadnie na ktoras tam strone i wdziale regulamin po raz wtory pojawi sie propozycja "moze utworzymy umawialnie" odezwie sie ktos, ze cos takiego jest i trzeba poszukac i zacznie sie wojna po co dlaczego jak korzystac.zrobic raz a dobrze i nie bedzie problemu.Pzdr

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Proponuje żeby przy napisie "na ryby", pojawiał sie np czerwony wykrzyknik lub liczba zaproszeń jeśli w danym tygodniu/miesiącu ktoś zaproponował spotkanie. Ja tam zaglądam tylko raz na jakiś czas kiedy wiem ze jadę na ryby. A tak już będąc na stronie głównej forum może to przykuć uwagę większej ilości użytkowników.

• Like 3

Proponuje żeby przy napisie "na ryby", pojawiał sie np czerwony wykrzyknik lub liczba zaproszeń jeśli w danym tygodniu/miesiącu ktoś zaproponował spotkanie. Ja tam zaglądam tylko raz na jakiś czas kiedy wiem ze jadę na ryby. A tak już będąc na stronie głównej forum może to przykuć uwagę większej ilości użytkowników.

O to to, b.słusznie, najczęściej zapominam o tej zakładce, bo się zlewa w szacie graficznej i jak sądzę nie ja jedyny.

• 9 miesięcy temu...

Witam wszystkich,

Zbliża się sezon - kilkanaście dni do boleni, szczupaków ... i kolejne gatunki, za którymi będziemy się uganiać. Przypominam o funkcjonalności forum - "Na ryby" - wspólne umawianie się na wyprawy wędkarskie.

Pozdrawiam

Remek

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

umarła... śmiercią naturalną,

odrzucona, niechciana, zapomniana...

Amen.

Chociaż przydało by się takie miejsce gdzie można by się umówić na wspólny wyjazd. Co prawda ustawki z dnia na dzień są trudne, ale może moglibyśmy podać miejscówki jakie chcemy odwiedzić w danym roku i zmontować wspólny wyjazd z wyprzedzeniem ? Ja na przykład chciałbym odwiedzić Odrę w ok. Kostrzyna, San w ok. Leska, Przemyśla i Jarosławia ... ale jak jestem otwarty na inne ciekawe pomysły  :)

Pozdrawiam !

Informuję, że w dniach 08-10.04.2016r, organizowane jest niewielkie spotkanie zapaleńców, w zachodniej części Wybrzeża (Międzyzdroje/WPN).

Wciąż jeszcze 2 miejsca są wolne.
Koszt zakwaterowania itp. szczegóły podam zainteresowanym na privie.
Termin ostateczny zamknięcia listy chętnych to 31.03.2016 (ostateczna data wpłaty opłat, na konto "skarbnika" spotkania).
Zapraszam 

Powtarzam się. Przepraszam. Nie wiedziałem, że istnieje taki wątek ;)

• 2 tygodnie później...