Skocz do zawartości

"Na ryby" - tu umawiamy się na wyprawy wędkarskie...

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, jeśli można o parę konkretów poprosić. Ideałem byłby dokładny namiar na bazę , ale całkowicie zrozumiem , jeśli nie zostanie podany. Ale

Samolot czy samochód?

Jak duże jezioro ?

Jak daleko na północ ?

Jakie łódki i silniki?

Zakwaterowanie nad samym brzegiem?

Jaki koszt?

Cześć, jeśli można o parę konkretów poprosić. Ideałem byłby dokładny namiar na bazę , ale całkowicie zrozumiem , jeśli nie zostanie podany. Ale

Samolot czy samochód?

Jak duże jezioro ?

Jak daleko na północ ?

Jakie łódki i silniki?

Zakwaterowanie nad samym brzegiem?

Jaki koszt?

Też poproszę, może być na priva :).

• 2 tygodnie później...

Podepnę się chętnie na jesienny wyjazd do Skandynawii na drapieżniki...szkierowe,lub jeziorowe Szczupaki,lub jakiś wyjazd na jeziorowe Sandacze:-) Szwecja,Norwegia,Finlandia :-) jeśli szukacie osoby,chętnej na wyjazd zapraszam na prv. Wspólnie wychodzi taniej i raźniej :-)

• Like 3

• 2 tygodnie później...

Może nie pytanie o wypad na ryby, ale czy ktoś w Łodzi łowi castingowo i miałby czas i chwilę, żeby pokazać z czym to się je i ewentualnie doradzić coś, najlepiej żeby ktoś z daiwa tatula był bo do niej najbardziej się przymierzam. Parę rzutów i pokazanie co i jak choćby w Arturówku. Jak ktoś by miał czas i ochotę to proszę o priv :)

• 4 tygodnie później...

Kto do Szwecji ?

wyjazd w pazdzierniku na dwa tygodnie od 14.10. do 28.10 .Jest tez mozliwosc wyprawy we wrzesniu od 16.09 do 30.090.Posiadam transport ,silnik i echo .

Pazdziernik to tutaj

http://www.novasol.de/p/S04009?PE=3&K=0&SD=03-06-2017&DUR=14&ED=17-06-2017&wt.si_n=NormalSearchBookingFlow#price-tab

a wrzesien tu:

http://www.novasol.de/p/S08997?S=2017

Cenowo bardzo przystépnie .Szukam jednego lub dwuch chétnych .Zapraszam na priv.

Edytowane przez Krzysztof

• 2 tygodnie później...

Chętnie wybiorę  się z kimś na wspólne połowy z łodzi na wodach okręgu Poznań  i nie tylko  choć  preferuje promień 120km od PPL .
Z mojej strony mogę wziąć echo , baterie  .
jakby co proszę o  PW , pzdr

Edytowane przez maxxx

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Ktoś wybiera się może na Mietków na spinning z łódki/pontonu w niedzielę 22.10 lub sobotę 28.10? Chętnie bym przyłączył, jakby co mam echo ale brak środka pływającego i silnika :) Jeśli w innym terminie to też zapraszam do kontaktu na priv. Pozdrowienia

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...