kksm Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Do końca tygodnia jestem w miejscowości Dębki nad morzem. Może jest ktoś chętny wspólnie wyskoczyć i spróbować złowić belonę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinningfan Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Szukam kompana lub towarzystwa z Warszawy i okolic do wspólnych wyjazdów na drapieżników. Posiadam standartowy zestaw w postaci samochodu i dobrego humoru. Jesienią chciałbym wpaść do wspólnego wyjazdu do Finlandii, Norwegii lub Szwecji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Siemanko. Ktoś chętny na wspólne łowienie w okolicach Giżycko/Węgorzewo? Jestem tutaj do soboty. Więcej priv Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 (edytowane) Wyprawa zorganizowana do Finlandii W dniach 1.09/10.09.2019 planowana jest wędkarska eskapada do Finlandii. Start z Warszawy, potem trasa Litwa, Łotwa, Estonia. W Talinie wbijamy się na prom i po 2 godzinnym rejsie jesteśmy w Helsinkach. Po następnych 2,5 h jazdy jesteśmy na miejscu. Jezioro Soukkio, położone jest w środkowej części Finladii i obfituje w szczupaki i okonie, które będą głównym celem wyprawy. W łowisku jest również silna populacja białej ryby, która może stać się atrakcją na wieczorne zasiadki. W bliskiej okolicy są również rzeki w których możemy połowić pstrągi. Zakwaterowanie to 42 metrowy domek położony na cyplu, który znajduje się na samym środku jeziora. Domek jest kompleksowo wyposażony, kuchnia, wc, sypialnie, sauna, Wi Fi Łowisko znajduje się w strefie ciszy więc pływamy na silnikach elektrycznych. Przewidziana jest jedna łódź na dwie osoby. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że Finlandia jest krajem gdzie wody są bardzo rybne i nie przełowione. Miejsce gdzie możesz spotkać zarówno łosia jak i rysia, gdzie jesienią grzyby rosną jak na drożdżach a jagody i borówki pokrywają leśne runo. W kraju o powierzchni zbliżonej do Polski żyje około 5,5 mln ludności, więc presja wędkarska jest dużo mniejsza. Jeśli masz ochotę przeżyć niezapomniane chwile, złowić rybę życia i odpocząć na łonie natury serdecznie zapraszam Koszt wyprawy nie wliczając wyżywienia oraz transportu to 1600 zł. W cenę wliczona jest licencja na wędkowanie, zakwaterowanie, łodzie z silnikami elektrycznymi, ubezpieczenie. Kontakt:PWbiwakiwedka@gmail.comFB/Biwakiwedka792-592-990 Edytowane 25 Czerwca 2019 przez zator 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bs13 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Hej. Jestem zainteresowany wypadem na Rugię, może być jesień tego roku bądź wiosna przyszłego i chętnie podłączyłbym się pod jakąś grupę. Na łowisko mogę dojechać we własnym zakresie. Jeżeli ktoś ma wolne 1 miejsce bardzo proszę o info na priv. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek151511 Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Siemka, chętnie dołączę na wyprawę spinningową (czy to brzeg czy to łódka) na Sumy na Dolnym Śląsku, jestem spod Wrocławia, ale mogę dalej dojechać. Dopiero zaczynam z sumami, chciałbym trochę podpatrzeć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnytraper Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Cześć, szukam chętnego na wspólny wyjazd jutro 17.07.19 na Szczupaki na jezioro Żarnowieckie. Łowienie z łódki z silnikiem. Start z Gdyni o 6.00 rano, powrót 16.00. Jest szansa na okazowe ryby. Zapraszam na priv. L... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaM3 Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Cześć Kolego Wodny Traper, bardzo chętnie, ale daj znać następnym razem, bo na jutro się nie wyrobię . Jeśli oczywiście powtórzy Ci się taka sytuacja . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnytraper Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Odezwij sie do mnie na Privat i podaj nr do siebie, to opowiem co i jak.Kolejny termin to najbliższy piątek.L.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 (edytowane) Witam ! Chętnie dołączę się do wyprawy na Rugie na 3-4 dni. Styczen/Luty termin nie gra roli byle by był ustalony wcześniej. Dojazd we wlasnym zakresie. Kontakt lukaszkosciukiewicz@mail.com Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Lipca 2019 przez lukaszkosciukiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Witam, będę na urlopie w okolicach Czorsztyna w dniach 11-23 sierpnia, gdyby któryś z kolegów miał ochotę przygarnąć mnie do wspólnego wędkowania będę wdzięczny. Albo możemy wziąć razem łódkę z przystani. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) Części, słuchajcie wypadła jedna osoba do wędkowania w Finlandii w dniach 2-9 Wrzesień. Jako, że wpłaciła zaliczkę koszt 7 dniowej wędkarskiej rozpusty wynosi 1100zl do tego trzeba doliczyć transport i wyżywienie. Zakwaterowanie jest w domku, do dyspozycji jest jedna łódź na 2 osoby. W jeziorze występuje silna populacja szczupaka i okonia jak i bialorybu. Jeśli ktoś byłby zainteresowany bardzo proszę o kontakt 792-592-980 lub PW Edytowane 27 Lipca 2019 przez zator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Cześć.Poszukuję kompana, który przygarnął by mnie na łódkę na J.Sławskim, na jeden wypad w miesiącu wrzesień, pażdziernik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiniel Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Hej, Czemu nie wyswietla sie zakładka "na ryby" tak jak w przygotowanej przez inicjatora instrukcji? Działa to czy już nie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Bo to było:1. dawno2. i nieprawda,3. i nie działało,4. i dlatego się nie wyświetla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiniel Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 OK.Dzieki za informacje. Mam więc pytanie - czy w najbliższym czasie wybiera się ktoś może na jakis zbiornik na Śląsku? Po strasznie długiej przerwie chętnie jeśli nadaży sie taka okazja dołączę.Może Kozłowa Góra, Pławniowice lub co tam jeszcze.W razie potrzeby dysponuję silnikiem elektrycznym, echo też ze starych dobrych czasów.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 PanowiePosypały się plany wrześniowo-październikowego wyjazdu do Szwecji na szkiery.Szukamy ekipy pod którą można sie podpiąć, dla mnie to już kolejny wyjazd, także w razie czego wiem co i jak.Pozdrawiam kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) PanowiePosypały się plany wrześniowo-październikowego wyjazdu do Szwecji na szkiery.Szukamy ekipy pod którą można sie podpiąć, dla mnie to już kolejny wyjazd, także w razie czego wiem co i jak.Pozdrawiam kolegów A ilu panów jest? I czy muszą być szkiery? Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez Mariusz1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Dwóch chętnych, szkiery nie są koniecznością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Dwóch chętnych, szkiery nie są koniecznością Dwóch za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Za ok dwa tygodnie się okaże czy ja nie szukam chętnych do przygarnięcia mnie. Polecam się pamięci TOMEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Witam. Również szukam jakieś grupy, pod którą mógłbym się podpiąć na jesienny wyjazd do Szwecji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Również szukam czegoś na październik dla 2 osób w Szwecji , sandacz - okoń mnie interesuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Cześć, mógłbym się podjąć organizacji wyjazdu dla 4 osób. Dwa jeziora do wyboru oczywiście jeśli będą wolne terminy. Jest promocja w Stena Line. Jak coś kontakt na priv Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Idze priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi