waldemus Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Szukamy 2 chętnych na Mazury 7-13 09 łodka wekend 820 start z Pięknej Góry ,6 dni na wodzie-jeziora Północne całkowity koszt to ok.700-750 pln/os..Na łódce nas dwóch(50+),wyłącznie spining,okoń ,szczupak.Gwarantujemy fajne wędkowanie-po tych wodach pływamy już od kilkunastu lat w maju i we wrześniu.Startujemy z woj.opolskiego.Mój.tel.509 792 503 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Planowałem ruszyć w okolicach od 10 do 14 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemus Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Niestety,termin narzuca czrter i urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Witam. Szukam kompana na zawody reszta w linku http://www.barwena.podlasie.pl/aktualnosci/komunikaty/a/dadaj_2020_teamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zawody fajne tylko dlaczego koledzy wędkarze z poza klubu płacą 100 % więcej na te cele statutowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Bo Ci co są w klubie płacą i pracują ku chwale klubu dla mnie to logiczne. A te parę złotych w obliczu wieczności.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Ja płacę na chwałę klubu swojego lubelskiego i przy okazji mazowieckiego i naprawdę nie rozumiem dlaczego mam zapłacić dwa razy wyższe wpisowe ... I nie chodzi Radek o kasę, a o koleżeńskie traktowanie kolegów po kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Sławek klub to nie okręg czy koło. To niezależne Stowarzyszenie Przyjaciół ludzi nadających na tych samych falach. Wracając do niesprawoedliwosci to za starty w zawodach okręgowych w okręgu Siedleckim płaciły koła i płaciły różnie jedne opłatę startową inne delegację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rynio Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Witam szukam grupy do ktorej moglbym dolaczyc na wedkowanie w Szwecji koniec wrzesnia, pazdziernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keri Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Ja płacę na chwałę klubu swojego lubelskiego i przy okazji mazowieckiego i naprawdę nie rozumiem dlaczego mam zapłacić dwa razy wyższe wpisowe ... I nie chodzi Radek o kasę, a o koleżeńskie traktowanie kolegów po kiju.Wyjaśniam.Ty jako nie klubowicz płacisz 100% opłaty startowej. Klubowicze mają 50% rabat. Dlaczego? A no dla tego że klubowicze wnoszą swój wkład w działanie klubu po przez prace społeczne, sprzątania, zarybienia, nauka dzieci i młodzieży i wiele innych kończąc na opłatach członkowskich. Stąd rabat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) SiemaTak wyszło, ze mam 2 miejsca na wyjazd do Szwecji 12-19.10http://wyprawynaryby.pl/langsjon.htmlSamiSami przyznajcie, ze miejsce urokliwe. Cała wyspa do naszej wyłącznej dyspozycji. Jest nas 4, ale klepnięte i opłacone jest na 6 osób. Jedziemy dwoma SUV-ami z boxami. Moja grupa mieści się w przedziale wiekowym 40+ i 50+. Wędkowanie łączymy z dobrą zabawą. opłacony prom i 2 kajuty 4 osobowe. Cena przy 6 osobach wynosi 2500 PLN. Dojdzie koszt paliwa do łodzi, paliwo do aut i wyżywienie. Wszystkie koszty są jawne i do równego podziału. Edytowane 1 Września 2019 przez Cpt. Lego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Dodam jeszcze, bo każdy się o to pyta.Prom Gdańsk - Nynashamn. Jedno auto leci z Piły, a drugie z Kwidzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Witam. Jeżeli ktoś jest chętny to możemy zaplanować pływanie po Jeziorze Rożnowkim. mamy duży ponton jak co. Szczegóły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Serwus, wybiera się ktoś może w ten wtorek za lipieniami nad San ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 SiemaTak wyszło, ze mam 2 miejsca na wyjazd do Szwecji 12-19.10http://wyprawynaryby.pl/langsjon.htmlSamiSami przyznajcie, ze miejsce urokliwe. Cała wyspa do naszej wyłącznej dyspozycji. Jest nas 4, ale klepnięte i opłacone jest na 6 osób. Jedziemy dwoma SUV-ami z boxami. Moja grupa mieści się w przedziale wiekowym 40+ i 50+. Wędkowanie łączymy z dobrą zabawą. opłacony prom i 2 kajuty 4 osobowe. Cena przy 6 osobach wynosi 2500 PLN. Dojdzie koszt paliwa do łodzi, paliwo do aut i wyżywienie. Wszystkie koszty są jawne i do równego podziału.Daj znac kolego jak poszlo bo tez mam zamiar odwiedzic ta wode ale w przyszlym roku.Za duzo planow na teraz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyja Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Witam Posiadam 2 wolne miejsca na wędkarski wyjazd do Szwecji . Termin wyjazdu to 18 pazdziernik , powrót 26.pazdziernik. 2019. Łowimy w płytkich zatokach morskich (głównie z brodzenia), a więc podstawowową rybą wyjazdu jest szczupak.Sporadycznie trafia się troć i w głębszych miejscach okonie. Jedziemy w okolice Kalskrony z planowanym jedniodniowym wypadem na wyspę Olandia do miejscowości Grankullavik z piękną dużą zatoką. Koszty (paliwo, prom, nocleg-duży domek przy samej wodzie) to 1400-1500zł. Cena bardzo promocyjna. Jedziemy w 4 osoby+ te 2 miejsca wolne , a więc max 6 osoób.Chętnych na wspólne wędkowanie możemy zabrać na trasie Lubin (woj. dolnośląskie)- Zielona Góra- Gorzów Wlkp.- Szczecin -Świnoujście lub można dojechać do Lubina i swoje auto pozostawić na parkingu strzeżonym. W Szwecji wędkujemy od 15 lat. Za największą rybę wyjazdu pamiątkowa statuetka. Więcej informacji pod nr 728658097 lub mail christo33@onet.eu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnytraper Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 (edytowane) Witam Kolegów, wraca temat sprzed roku, mój tegoroczny wyjazd się udał, połowiłem piękne ryby. Planuję już kolejny wyjazd do Szwecji na ryby w terminie 21.08.2020 do 30.08.2020, na to samo piękne i rybne jezioro w środkowej Szwecji. Z ryb występuję tam Szczupak, Okoń i Lipień w dużej ilości, troć jeziorowa i palia jeziorowa. Posiadam już praktyczną wiedzę, gdzie, na co i jak tam łowić. Poza palią w tym roku połowiłem z sukcesem wszystkie gatunki. Mamy wstępnie wybraną fajną i wygodną miejscówkę dla 4..6 osób, z jedną łódką w cenie najmu. Szukamy dwie osoby chętne do wspólnego wyjazdu. Warunek: duże auto + własna łódka z silnikiem. Szacunkowy koszt wyjazdu: (Koszty Promu, Paliwo na dojazd i pływanie, licencje oraz wynajem domku - maks. 2000 zł / osobę) Zainteresowanych zapraszam na Priv. Edytowane 16 Października 2019 przez wodnytraper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistol Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Witam,posiadam 1 miejsce na Bysjon; 26.10-03.11 wyjazd z Warszawy lub po drodze do Gdyni.tel.792443777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Niuńki szybki strzał. Sandacze zapraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Cześć, czy są jakieś osoby zainteresowane, majowym wyjazdem do Finlandii za szczupakiem. Wyjazd w połowie Maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Jacyś chętni na Bośnię jeszcze w tym roku? Potrzebne tak 1 / 2 os. Początkiem listopada. 4/5 dni - Wyjazd z południa , mucha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Szukam 2 os chetne na wyjazd do Egiptu ,koniec lutego.Jigging/trolling.Oferta wazna do konca Listopada.Caly pobyt na komfortowej lodzi(6 nocy~)bez schodzenia na lad.Lowimy poza zasiegiem jednodniowych wycieczek.Cena ok 600e os za safari.Z wyzywieniem bez alkoholu. Wiecej info odn licencji,biletow ,gatunkow ryb,sprzetu itp/itd na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 DRUŻNO jeśli ktoś ma wolne miejsce na łódce po 15 listopada i jedzie z wawy lub okolic to chętnie się do kogoś dołączę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinn76 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Niestety Drużno już też się powoli kończy. Dużo ryb jest zabierane. Właśnie tych dużych. Żarnowiec to samo. Dla mnie jest tu przykre że większość z nas wędkarzy chce i umawia się na wypady na różne łowiska lub wiadomo szkiery, łowiska zagraniczne typu Szwecja, Irlandia...itd. Nawet nie chce mi się o tym pisać. Wystarczy tylko więcej czasu poświecić naszym łowiskom tym dzikim oczywiście a wyniki same przyjdą. Osobiście nigdy nie byłem na żadnym łowisku, specjalnym czy to jakakolwiek komercja. I nie będę. Ale oczywiście nie banujcie mnie za te słowa od razu i nie wieszajcie na mnie psów . To jest tylko moje zdanie amatora. I dlatego pozdrawiam wszystkich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi