Skocz do zawartości

"Na ryby" - tu umawiamy się na wyprawy wędkarskie...

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Szukamy 2 chętnych na Mazury 7-13 09 łodka wekend 820 start z Pięknej Góry ,6 dni na wodzie-jeziora Północne całkowity koszt to ok.700-750 pln/os..Na łódce nas dwóch(50+),wyłącznie spining,okoń ,szczupak.Gwarantujemy fajne wędkowanie-po tych wodach pływamy już od kilkunastu lat w maju i we wrześniu.Startujemy z woj.opolskiego.

Mój.tel.509 792 503

• Like 1

Ja płacę na chwałę klubu swojego lubelskiego i przy okazji mazowieckiego i naprawdę nie rozumiem dlaczego mam zapłacić dwa razy wyższe wpisowe ... I nie chodzi Radek o kasę, a o koleżeńskie traktowanie kolegów po kiju.

Sławek klub to nie okręg czy koło. To niezależne Stowarzyszenie Przyjaciół ludzi nadających na tych samych falach. Wracając do niesprawoedliwosci to za starty w zawodach okręgowych w okręgu Siedleckim płaciły koła i płaciły różnie jedne opłatę startową inne delegację.

Ja płacę na chwałę klubu swojego lubelskiego i przy okazji mazowieckiego i naprawdę nie rozumiem dlaczego mam zapłacić dwa razy wyższe wpisowe ... I nie chodzi Radek o kasę, a o koleżeńskie traktowanie kolegów po kiju.

Wyjaśniam.

Ty jako nie klubowicz płacisz 100% opłaty startowej. Klubowicze mają 50% rabat. Dlaczego? A no dla tego że klubowicze wnoszą swój wkład w działanie klubu po przez prace społeczne, sprzątania, zarybienia, nauka dzieci i młodzieży i wiele innych kończąc na opłatach członkowskich. Stąd rabat.

• Like 1

Siema
Tak wyszło, ze mam 2 miejsca na wyjazd do Szwecji 12-19.10
http://wyprawynaryby.pl/langsjon.htmlSami

Sami przyznajcie, ze miejsce urokliwe. Cała wyspa do naszej wyłącznej dyspozycji.

Jest nas 4, ale klepnięte i opłacone jest na 6 osób. Jedziemy dwoma SUV-ami z boxami.  Moja grupa mieści się w przedziale wiekowym 40+ i 50+. Wędkowanie łączymy z dobrą zabawą. opłacony prom i 2 kajuty 4 osobowe. Cena przy 6 osobach wynosi 2500 PLN. Dojdzie koszt paliwa do łodzi, paliwo do aut i wyżywienie. Wszystkie koszty są jawne i do równego podziału.

Edytowane przez Cpt. Lego

Siema

Tak wyszło, ze mam 2 miejsca na wyjazd do Szwecji 12-19.10

http://wyprawynaryby.pl/langsjon.htmlSami

Sami przyznajcie, ze miejsce urokliwe. Cała wyspa do naszej wyłącznej dyspozycji.

Jest nas 4, ale klepnięte i opłacone jest na 6 osób. Jedziemy dwoma SUV-ami z boxami.  Moja grupa mieści się w przedziale wiekowym 40+ i 50+. Wędkowanie łączymy z dobrą zabawą. opłacony prom i 2 kajuty 4 osobowe. Cena przy 6 osobach wynosi 2500 PLN. Dojdzie koszt paliwa do łodzi, paliwo do aut i wyżywienie. Wszystkie koszty są jawne i do równego podziału.

Daj znac kolego jak poszlo bo tez mam zamiar odwiedzic ta wode ale w przyszlym roku.Za duzo planow na teraz.

• Like 1

Witam 

Posiadam 2 wolne miejsca na wędkarski wyjazd do Szwecji . Termin wyjazdu to 18 pazdziernik , powrót 26.pazdziernik. 2019. Łowimy w płytkich zatokach morskich (głównie z brodzenia), a więc podstawowową rybą wyjazdu jest szczupak.Sporadycznie trafia się troć i w głębszych miejscach okonie. Jedziemy w okolice Kalskrony z planowanym jedniodniowym wypadem na wyspę Olandia do miejscowości Grankullavik z piękną dużą zatoką. Koszty (paliwo, prom, nocleg-duży domek przy samej wodzie)  to 1400-1500zł. Cena bardzo promocyjna. Jedziemy w 4 osoby+ te 2 miejsca wolne , a więc max 6 osoób.Chętnych na wspólne wędkowanie możemy zabrać na trasie Lubin (woj. dolnośląskie)- Zielona Góra- Gorzów Wlkp.- Szczecin -Świnoujście lub można dojechać do Lubina i swoje auto pozostawić na parkingu strzeżonym. W Szwecji wędkujemy od 15 lat. Za największą rybę wyjazdu pamiątkowa statuetka.  Więcej informacji pod nr 728658097 lub mail christo33@onet.eu

• Like 1

• 1 miesiąc temu...

Witam Kolegów,

wraca temat sprzed roku, mój tegoroczny wyjazd się udał, połowiłem piękne ryby.

Planuję już kolejny wyjazd do Szwecji na ryby w terminie 21.08.2020 do 30.08.2020, na to samo piękne i rybne jezioro w środkowej Szwecji.

Z ryb występuję tam Szczupak, Okoń i Lipień w dużej ilości, troć jeziorowa i palia jeziorowa.

Posiadam już praktyczną wiedzę, gdzie, na co i jak tam łowić.

Poza palią w tym roku połowiłem z sukcesem wszystkie gatunki.

Mamy wstępnie wybraną fajną i wygodną miejscówkę dla 4..6 osób, z jedną łódką w cenie najmu.

Szukamy dwie osoby chętne do wspólnego wyjazdu. Warunek: duże auto + własna łódka z silnikiem.

Szacunkowy koszt wyjazdu:

(Koszty Promu, Paliwo na dojazd i pływanie, licencje oraz wynajem domku - maks. 2000 zł / osobę)

Zainteresowanych zapraszam na Priv.

Edytowane przez wodnytraper
  • Like 1

• 2 tygodnie później...

Szukam 2 os chetne na wyjazd do Egiptu ,koniec lutego.Jigging/trolling.Oferta wazna do konca Listopada.

Caly pobyt na komfortowej lodzi(6 nocy~)bez schodzenia na lad.Lowimy poza zasiegiem jednodniowych wycieczek.Cena ok 600e os za safari.Z wyzywieniem bez alkoholu.

Wiecej info odn licencji,biletow ,gatunkow ryb,sprzetu itp/itd na priv.

• Like 1

Niestety Drużno już też się powoli kończy. Dużo ryb jest zabierane. Właśnie tych dużych. Żarnowiec to samo.  Dla mnie jest tu przykre że większość z nas wędkarzy chce i umawia się na wypady na różne łowiska lub wiadomo szkiery, łowiska zagraniczne typu Szwecja, Irlandia...itd. Nawet nie chce mi się o tym pisać. Wystarczy tylko więcej czasu poświecić naszym łowiskom tym dzikim oczywiście a wyniki same przyjdą. Osobiście nigdy nie byłem na żadnym łowisku, specjalnym czy to jakakolwiek komercja. I nie będę.  Ale oczywiście nie banujcie mnie za te słowa od razu i nie wieszajcie na mnie psów :) ;) . To jest tylko moje zdanie amatora. I dlatego pozdrawiam wszystkich.

• Like 2