Rynio Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Tych dzikich lowisk jak piszesz to juz jest jak na lekarstwo wiem to z wlasnego doswiadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nordfish Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Witam brać wędkarską.Poszukuje chętnych zapaleńców do zgłębiania słonej wody. Moje łowiska to, otwarte morze w okolicach Karwi - obecnie dorsze. Zatoka gdańska głównie trolling okolice Osłonino - Rzucewo, i oczywiście Żarnowiec.Posiadam w pełni wyposażoną łódkę, ale brakuje do pełni szczęścia auta z hakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekRadek Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Drużno. Mam wolne miejsce na łódce 6go i 7go listopada, zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnytraper Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Jestem zainteresowany, napisałem do Ciebie na privat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinn76 Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Ok nie było mojego pytania.... ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Jak by się nie udało zgadać z WodnymTraperem, jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nordfish Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Witam.Posiadam w pełni wyposażoną łódkę wędkarską. Jeśli posiadasz samochód z hakiem zapraszam na ryby. Preferowane łowiska morze otwarte.Zatoka gdańska, żarnowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnytraper Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Już mam spakowane przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nordfish Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Jak by się nie udało zgadać z WodnymTraperem, jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Chętny ktoś jutro na wióry lub brody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Hi, czy ktoś dysponuje lub zna dobre bazy w Szwecji, które byłyby alternatywą dla Eventuru? Są drodzy, a kolejne wyprawy od nich są coraz droższe, zamiast zawierać w sobie jakieś upusty i bonusy, za to, ze kolejny raz korzysta się z ich usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Hi, czy ktoś dysponuje lub zna dobre bazy w Szwecji, które byłyby alternatywą dla Eventuru? Są drodzy, a kolejne wyprawy od nich są coraz droższe, zamiast zawierać w sobie jakieś upusty i bonusy, za to, ze kolejny raz korzysta się z ich usług.Ja korzystam z Novosol i jestem zadowolony.Mają dużo ofert domków w całej Skandynawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJack Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Dużo zależy czy dysponujesz swoją łódką, bo ofert gdzie jest domek i łódka jest sporo, jednak takich co jest więcej niż 1 łódka już nie bardzo.Finalnie liczyłem, że to wychodzi taniej, wiadomo ale to nie są jakieś ekstremalne różnice.Np. w tym oku z Eventurem byłem za jakieś 2200 (całość z promem) na szkierach Św. Anny, a w tym roku kalkulowaliśmy na przyszły rok wyjazd na Boren i wyszła to kwota 1900 zł od osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Dużo zależy czy dysponujesz swoją łódką, bo ofert gdzie jest domek i łódka jest sporo, jednak takich co jest więcej niż 1 łódka już nie bardzo.Finalnie liczyłem, że to wychodzi taniej, wiadomo ale to nie są jakieś ekstremalne różnice.Np. w tym oku z Eventurem byłem za jakieś 2200 (całość z promem) na szkierach Św. Anny, a w tym roku kalkulowaliśmy na przyszły rok wyjazd na Boren i wyszła to kwota 1900 zł od osoby. To aż niemożliwe. Ile osób, ile łódek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJack Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 4 osoby dwie łódki (na miejscu, nie nasze)Inaczej jest jak masz łódkę, wtedy zwiększa ci się koszt promu (bo przyczepa) ale na miejscu już szukasz tylko po prostu kwater. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nordfish Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Mam wolne miejsce na łodzi, wypad w najbiższą środę na dorsze. Łowisko Karwia-Ostrowo. Jeśli masz auto z hakiem zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Dużo zależy czy dysponujesz swoją łódką, bo ofert gdzie jest domek i łódka jest sporo, jednak takich co jest więcej niż 1 łódka już nie bardzo.Finalnie liczyłem, że to wychodzi taniej, wiadomo ale to nie są jakieś ekstremalne różnice.Np. w tym oku z Eventurem byłem za jakieś 2200 (całość z promem) na szkierach Św. Anny, a w tym roku kalkulowaliśmy na przyszły rok wyjazd na Boren i wyszła to kwota 1900 zł od osoby.Pewnie piszesz o tygodniowym pobycie ,ja za te 2200zł mam dwa tygodnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Dojazd, prom, zakwaterowanie, licencja, łódź, paliwo do łodzi. To za dwa tygodnie? @Krzysztof jesteś wielki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJack Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 @Krzysztof rozpisz proszę bo jestem ciekawy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 W tym roku byliśmy w trzy osoby nad jeż..Mockeln .Domek ,prom i transport razem kosztował nas 470Euro .Pomnóżmy to przez 4,5 zł to jest 2115 zł.Plus jakieś grosze na jedzenie .Łódka razem z domkiem ,silnik własny .Wyjazd był ze Szczecina przez Rostock do Trelleborga .Do tych kosztów dochodzi cena dojazdu kolegów z Warszawy do Szczecina imój dojazd z pod Bonn .Razem ze wszystkim na osobę to 1000 zł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Jak by było czterech na łódce, byłoby jeszcze taniej. A już myślałem, że zwariowałem, że tyle płacę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 ......Domek ,prom i transport razem kosztował nas 470Euro ..... To ile z tego kosztował domek?Normalna cena za domek 4 osobowy w Szwecji to 5-7 tys koron a tu wychodzi połowa i to z łódkaMożesz wrzucić jakieś zdjęcia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 A po co te kpiny i skàd wiesz ze w trzech na lodzi bylismy?A jakby bylo Nas czterech to wziolbym jeszcze swojâ lôdké.A ty plac Jak lubisz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Bo sam napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 No i co z tego ze sam napisalem? A nawet jak bysmy w trujké na lodzi siedzieli to tobie nic do tego.to nasza sprawa a nawet gdybym ciâgnâl lôdz to i tak koszta bylyby niewiele wiéksze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi