Skocz do zawartości

"Na ryby" - tu umawiamy się na wyprawy wędkarskie...

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Wiem ze to wiedza tajemna ale moze jednak znajdzie sie ktos, kto chce sie podzielic ;) Dyskrecja i dobre maniery zapewnione.

Szukam wody w SE na wyjazd we wrzesniu 2020 dla 6 osob.Preferowane okolice Sztokholmu z racji podrozy samolotem.

Glowny cel :sandacz/okon.

Jest tego mnostwo na eventur i kazda woda opisana jako eldorado,a ja potrzebuje zwyklego wedkarskiego polecenia.

Dziekuje.

• 4 tygodnie później...

A ja mam pytanie czy jeździ ktoś gdzieś w styczniu ewentualnie początek lutego na szczupaki z rzutu w europie? ;) z chęcią bym się podłączył, ale namiary na biura i terminy też mile widziane, bo jak neta przeglądam to konkretów mało, wszystko z dużym wyprzedzeniem i proszę o telefon, a teoretycznie czas mam do połowy lutego i zebrać mogę się po informacji prawie na drugi dzień!

Edytowane przez Michal_

• 2 tygodnie później...

Witam Kolegów,

organizuję drugi wyjazd do Szwecji w tym roku.

Szukam albo jednego chętnego do Ekipy 4 osobowej, albo dwóch osób ale z własną łódką do  pływania na dużym akwenie powyżej 4mb.

Termin wyjazdu: 5.06.2020 do 14.06.2020. Koszt wg. moich wyliczeń około 1000 ..1200 pln za osobę.

Jezioro około 150 km od promu. Rybostan typowy: Szczupaki, okonie, sandacze, węgorz i sporo białej ryby.

Domek wygodny 70 m2.

Zainteresowanych zapraszam tylko na PRIV.

Edytowane przez wodnytraper

Mała aktualizacja propozycji, szukam dwie osoby z własną łódką na przyczepie.

Samochód zapewniamy my, no chyba, że dodatkowi koledzy mają swojego busa, będzie wszystkm wygodniej.

Zapraszam Zainteresowanych, woda sprawdzona wędkarsko.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

jakie k

Cześć, Poszukiwana jedna osoba do wyjazdu na Rugię w terminie 01.05 do 09.05/2020 posiadamy własną łódkę Crestliner 1950. Link do zakwaterowania :https://www.ruegen-austernfischer.de/

koszt około 2000 zł za osobę.

Pozdrawiam

Paul

jakie koszty i w jakiej wysokości należy doliczyć ?

Koszt 1 tyś. opłata za domek (szybka płatność ) rezerwacja do wglądu - bez prawa zwrotu chyba   że osoba rezerwująca znajdzie kogoś na swoje miejsce.  Pozostały tysiąc zawiera opłatę za paliwo do samochodu Nissan Navara ( dojazd z łodzią z Koszalina i z powrotem) koszt paliwa do łódki opłaty portowe, jedzenie. Licencję za wędkowanie każdy opłaca samodzielnie.

Kalkulacja wyjazdu 1000 zł. domek, paliwo sam. 1200 zł, łódka paliwo  1300 zł (Paliwo rozliczymy w/g zużycia) .wyjazd  4 osoby ( 4 x 2000=8000 zł) minus wydatki domek  paliwo 6500 zł . Pozostaje 1300 zł potrzeba zakupić jedzenie oraz opłata portowa 54 euro. koszt licencji każdy opłaca sam. dlatego uważamy że koszty nie powinny być wyższe 2000-2300 zł  na jedną osobę.

• Like 1