Tommek Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Drużno! szukam kogoś najlepiej z Wawy kto chciałby pojechać na drużno na jakiś weekend i ma zarezerwowaną łódkę/termin i silnik:) Wymagania duże ale może ktoś się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baitcasting Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Witam.Na wstępie chciałbym przeprosić za ten wątek tutaj ale poprostu nie wiedziałem gdzie mogę go opublikować. Generalnie chodzi o pstrągi I o transport na nie.Ja osobiście nie mam transportu żebym mógł sobie jechać na kropy.I tutaj moje pytanie.Czy jest ktoś chętny bądź ma możliwości żeby wziąć na "przyczepkę" osobe ?Jestem z Wrocławia, oczywiste jest to że na paliwo się dokładam. Pozdrawiam. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Jak nie znajdziesz nikogo, to popatrz na mapsy gdzie pociag dojeżdża. Sam przez długi czas tak jezdzilem i ma to w sobie swój urok. A satysfakcja gdy musisz przejść od stacji kilka kilometrów, znajdziesz się nad wodą i złapiesz rybkę - bezcenna. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Wystarczy że do Legnicy dojedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Siema Panowie, pandemia stawia znaki zapytania ale podrzucam wstępny temat - tygodniowy wyjazd na muchę pstrąg/lipień w przyszłym rok na dobre łowisko (Słowenia/Szwecja itp.)- gdyby ktoś szukał okazji do wyjazdu to chętnie połączę z kimś siły. Sami pojedziemy lub w jakimś biurze wykupimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Cześć, szybka akcja - szukam 1-2 ludzi z Warszawy na Drużno, łowienie jutro (poniedziałek, 21 grudnia). Wysypała mi się ekipa. Plan:- wyjazd dzisiaj między 17.30, a 18 z Warszawy,- nocleg w Elblągu,- jutro łowienie od 7 do 15,- powrót okrężną drogą (+ 2h) przez Kościerzynę na Kaszubach, bo jadę przywieźć brata na święta,- myślę, że o 22 w Warszawie. Biorę samochód, silnik elektryczny i akumulator. Koszty do podziału:- łódka (70 zł),- nocleg (120 zł w przypadku 2ch osób, 180 w przypadku 3ch),- paliwo na trasie Warszawa-Elbląg-Warszawa (ok. 300 zł), koszty objazdu przez Kaszuby biorę oczywiście na siebie. Dodatkowe informacje:- z racji braku silnika spalinowego łowienie tylko na górnym zbiorniku,- pogoda jest zapowiadana kiepska (deszcz). Z racji małej ilości czasu prośba o kontakt na numer 509 957 550. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2haj Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Cześć.We wtorek 12.01 wybieram się na troć na Inę okolice Sowna, Poczernin lub coś w okolicy.Może znajdzie się ktoś chętny i chce się zabrać razem ze mną? Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2haj Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Cześć.We wtorek 12.01 wybieram się na troć na Inę okolice Sowna, Poczernin lub coś w okolicy.Może znajdzie się ktoś chętny i chce się zabrać razem ze mną? Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu TapatalkaPanowie nie wiem jak edytować więc dopisuję:Nad Inę będę jechał ze Szczecina (Niebuszewo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Witam,Jestem nowy w Szczecinie, poszukuje kompana do wspólnego wędkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banziq Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 (edytowane) Witam Poszukuje kompana na majowe zawody teamowe z łodzi. Zawody o Puchar Jeziora Sławskiego7,8,9 Maja 2021. Łódź jest. Najchętniej Kraków okolice. Edytowane 9 Marca 2021 przez Banzaiq 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1970 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Hejkoledzy wybiera się ktoś dziś do Firleja?Jeśli tak to priv Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekCh Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) Jezioro Täkern 15-22 maja 2021Witam zwolniło się jedno miejsce na wyjazd majowy w powyższym terminie na szczupakowe Eldorado.Wyjazd nie jest tani,gdyż sam koszt pobytu wynosi 950 euro plus prom i cos dla brzuszka.Woda ponoć rewelacyjna,ale nie byłem,nie widziałem.Załączam link:http://www.wyprawynaryby.pl/takern.htmlW razie pytań służę pomocą.Do soboty jestem na rybach w Skandynawii,jakbym nie odbierał proszę o sms-a to oddzwonię.Mój nr 500054017. PozdrawiamJarek Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickeN Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Ktoś jeździ na Zalew Wiślany ? Z chęcią bym do kogoś dołączył na łódkę Niestety nikt z znajomych nie jeździ, a bardzo bym chciał spróbować W razie co priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Na co Ci te kłopoty - zarazisz się i będziesz zaraz kupował zestaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jim Lahey Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) Wykruszyła mi się ekipa na wyjazd na majówkę do http://www.szlamy.turystyka.pl Mam zarezerwowany pokój czteroosobowy i łódkę. Chciałbym wyjechać w piątek, powrót w poniedziałek. Jadę z Warszawy. Jak ktoś chętny proszę o priv. Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez Jim Lahey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jim Lahey Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) .... Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez Jim Lahey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że weekend majowy spędzę na Dadaju . Jadę z rodziną i znajomymi którzy są osobami nie wedkujacymi w skutek czego mam wolne miejsce na łódce. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że weekend majowy spędzę na Dadaju . Jadę z rodziną i znajomymi którzy są osobami nie wedkujacymi w skutek czego mam wolne miejsce na łódce. Zapraszam Witam - żeby skorzystać z Twojej propozycji musiałbym kupić sobie całoroczne zezwolenie bo prawdopodobnie na jednodniówki nie można łowić w maju z łódki a zezwolenie kosztuje (przy połowie na trolling) podwójnie czyli bodajże 580 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) Nie prawda . Stawka majowa okresowa za łódkę jest razy 2 i wtedy możesz nawet ciągnąć trolla. Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez Framuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banziq Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Witam. Szukam partnera na zawody teamowe na zb. Wióry(kieleckie) 19-20.06 kolega się wysypał. Najchętniej Kraków okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Są 2-3 wolne miejsca na czerwcowy wyjazd o Szwecji (szczupak, okoń na jeziorze, pstrąg na rzece) - Jamtlandia - 18-27 Czerwiec– może ktoś z Was chce dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Rugia( Niemcy) wolne miejsce na łodzi w okresie 20.09.2021- 03.10.2021. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4z189 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Między 14 a 17 czerwca wybieram się na jeden dzień na Żarnowiec. Będę wypożyczał tam łódkę. Ktoś chętny dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcik Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zalew Siemianówka Troche póżno piszę, ale może się uda. W sobote i w niedziele będę niedaleko zbiornika i moglbym powędkować od takiej 9-17. Mogę zabrać ponton 330 i silniczek elektryczny 40 lbs albo wypozyczyc z kims sprzęt. Chciałby ktoś się razem wybrać, albo mógłbym się pod kogoś podczepić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnytraper Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Szukam możliwości wspólnego łowienia z łódki na Martwej Wiśle w Gdańsku, wody morskie. Może ktoś szuka pary do łódki. Ofiaruję znajomość wody i sposobu łowienia. Głównie interesują mnie ryby drapieżne. Więcej info na private. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi