tomuś Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Cześć. W okresie 26.06-02.07 będę w Nadolu nad j.Żarnowieckim. Niestety dysponować na łódce będę tylko elektrykiem. Jeśli któryś z Kolegów łowiący na spalinie chciałby zaprosić na łódkę chętnie skorzystam.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutowy Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 w niedzielę 10.07 będę śmigał po odrze i kanałach w Szczecinie, lódź 4,30 z silnikiem 20km i echo na pokładzie zabiorę jednego chętnego z pozwoleniem na łódź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Może ktoś chętny na 3,4 dniowy wypad na Mazury na Seksty w pobliżu Śniardw nocleg w przyczepie kempingowej łódka z elektrykiem do dyspozycji plus echo . Łowimy tylko na casting i spinning sklep w pobliżu.Mam jedno może dwa miejsca wolne do uzgodnienia termin 26 lipiec plus minus do 30 lipiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 (edytowane) Nie znam się nie umiem - więc zapytam-czy nad morzem w okolicach Mielna (gąski) to można coś połowić-warto wziąć okoniowke i z brzegu pochodzić? Czy ewentualnie w morzu coś można? ? Edytowane 16 Lipca 2021 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 26 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Rugia( Niemcy) wolne miejsce na łodzi w okresie 20.09.2021- 03.10.2021.Mała zmiana. Zostało wolne miejsce tylko w terminie 26.09-03.10. Jest to 6 dni połowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4z189 Opublikowano 26 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 W dniach 14-16.09 będę chciał wypożyczyć na 1 dzień od 6.00 rano łódkę na Czorsztynie z bazy Czort. Spinning/trolling pół na pół zależnie od tego co się będzie działo. Ktoś chce się przyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 (edytowane) Wyjazd Rugia. Mała zmiana. Zostało wolne miejsce tylko w terminie 26.09-03.10. Jest to 6 dni połowu. Nieaktualne. Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez Kapitan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Wyjazd na Rugię na majówkę 1-15 maj 2022 . Dwa turnusy po 6 dni łowienia. 1-8 i 8-15. Na każdy po 2 miejsca. Ha, ha kto odważny, żeby teraz się zapisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Wybiera się ktoś na ebro i ma wolne miejsce? Termin do końca listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareko Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Wyjazd na Rugię na majówkę 1-15 maj 2022 . Dwa turnusy po 6 dni łowienia. 1-8 i 8-15. Na każdy po 2 miejsca. Ha, ha kto odważny, żeby teraz się zapisać ?Witam. Jaki koszt takiego turnusu i co wchodzi w cenę. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Może ktoś chętny na 3,4 dniowy wypad na Mazury na Seksty w pobliżu Śniardw nocleg w przyczepie kempingowej łódka z elektrykiem do dyspozycji plus echo . Łowimy tylko na casting i spinning sklep w pobliżu.Mam jedno może dwa miejsca wolne do uzgodnienia termin 26 lipiec plus minus do 30 lipiec.I jak tam wyniki ??? Połowiliście coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Jakby ktoś szukał kompana na Drużno na weekend, to chętnie się podłączę. Nieważne czy przed czy po 15.11 ważne żeby weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 W najbliższy weekend planuje łowić na Żarnowcu, głownie trolling. Łódka z silnikiem z Orfy zarezerwowana, echo posiadam. Jak ktoś chętny dołączyć, to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJack Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 W najbliższy weekend planuje łowić na Żarnowcu, głownie trolling. Łódka z silnikiem z Orfy zarezerwowana, echo posiadam. Jak ktoś chętny dołączyć, to zapraszam.Pływałem na tych łódkach z Orfy, moim zdaniem te łódki to nie są łódki na tamtą wodę.miałem tam naprawdę niemiłą sytuację jak nas postawiło bokiem + silnik pełna moc a łódka stała w miejscu, wręcz wiatr nas spychał na kamienie....Pływałeś nimi już po Żarnowcu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Pływałem na tych łódkach z Orfy, moim zdaniem te łódki to nie są łódki na tamtą wodę.miałem tam naprawdę niemiłą sytuację jak nas postawiło bokiem + silnik pełna moc a łódka stała w miejscu, wręcz wiatr nas spychał na kamienie....Pływałeś nimi już po Żarnowcu ? Tak, nie raz. Pełna zgoda, że przydałyby się łodzie z większymi silnikami, natomiast do tej pory udało mi się uniknąć niebezpiecznych sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Mam zarezerwowaną łódkę na Drużnie na sobotę i niedzielę, jak ktoś chętny dołączyć, to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Mam zarezerwowaną łódkę na Drużnie na sobotę i niedzielę, jak ktoś chętny dołączyć, to zapraszam. Partner na sobotę znaleziony, miejsce na niedzielę jest jeszcze wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SumTakZwanyOlimpijczyk Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 jeśli ktoś planuje w tym lub w następnym tygodniu wypad na Drużno i szuka towarzysza, to chętnie się dołączę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 jeśli ktoś planuje w tym lub w następnym tygodniu wypad na Drużno i szuka towarzysza, to chętnie się dołączę Akurat na ten okres łódki nadal dostępne na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SumTakZwanyOlimpijczyk Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 (edytowane) wiem, że dostępne, niestety nie dysponuję silnikiem szkoda, że się zgapiłem, bo w niedzielę akurat mogłem z Tobą popłynąć @jakub75 Edytowane 23 Września 2021 przez SumTakZwanyOlimpijczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Cześć,Nietypowa prośba, czy znacie kogoś kto pomógłby w organizacji (zorganizował) wyjazd do Szwecji dla 4 osób na wiosnę 2022.Założenie jest takie, aby nie była to żadna firma typu ET,Zew,PW tylko wyjazd prywatny. Takie nietypowe zapytanie wpadło od znajomego z pracy. Prośba o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Napisz do Daniela @Dano, może będzie mógł pomóc lub coś doradzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Napisz do mnie na priv w sprawie wyjazdu do Szwecji Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Jakby ktoś szukał kompana na Drużno na weekend, to chętnie się podłączę. Termin listopad/grudzień, nieważne czy przed czy po 15.11 ważne żeby weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Witam. W przyszłym roku będę na Rugii wrzesień/październik. 18.09-25.09, 25.09-02.10 i 02.10-09.10. Są to trzy terminy. W każdym 6 dni połowów dla dwóch osób. Przyjazdy w niedzielę. Poniedziałek- sobota połowy. Niedziela wyjazd po śniadaniu. Łowimy na mojej sprawdzonej łodzi w pełni wyposażonej i bezpiecznej. Apartament 15 km od portu, w którym cumuje łódź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi