Skocz do zawartości

"Na ryby" - tu umawiamy się na wyprawy wędkarskie...

admin

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Może ktoś chętny na 3,4 dniowy wypad na Mazury na Seksty w pobliżu Śniardw nocleg w przyczepie kempingowej łódka z elektrykiem do dyspozycji plus echo . Łowimy tylko na casting i spinning sklep w pobliżu.

Mam jedno może dwa miejsca wolne do uzgodnienia termin 26 lipiec plus minus do 30 lipiec.

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Może ktoś chętny na 3,4 dniowy wypad na Mazury na Seksty w pobliżu Śniardw nocleg w przyczepie kempingowej łódka z elektrykiem do dyspozycji plus echo . Łowimy tylko na casting i spinning sklep w pobliżu.

Mam jedno może dwa miejsca wolne do uzgodnienia termin 26 lipiec plus minus do 30 lipiec.

I jak tam wyniki ??? Połowiliście coś 

W najbliższy weekend planuje łowić na Żarnowcu, głownie trolling. Łódka z silnikiem z Orfy zarezerwowana, echo posiadam. Jak ktoś chętny dołączyć, to zapraszam.

Pływałem na tych łódkach z Orfy, moim zdaniem te łódki to nie są łódki na tamtą wodę.

miałem tam naprawdę niemiłą sytuację jak nas postawiło bokiem + silnik pełna moc a łódka stała w miejscu, wręcz wiatr nas spychał na kamienie....

Pływałeś nimi już po Żarnowcu ?

Pływałem na tych łódkach z Orfy, moim zdaniem te łódki to nie są łódki na tamtą wodę.

miałem tam naprawdę niemiłą sytuację jak nas postawiło bokiem + silnik pełna moc a łódka stała w miejscu, wręcz wiatr nas spychał na kamienie....

Pływałeś nimi już po Żarnowcu ?

Tak, nie raz. Pełna zgoda, że przydałyby się łodzie z większymi silnikami, natomiast do tej pory udało mi się uniknąć niebezpiecznych sytuacji.

Cześć,

Nietypowa prośba, czy znacie kogoś kto pomógłby w organizacji (zorganizował) wyjazd do Szwecji dla 4 osób na wiosnę 2022.

Założenie jest takie, aby nie była to żadna firma typu ET,Zew,PW tylko wyjazd prywatny. Takie nietypowe zapytanie wpadło od znajomego z pracy. Prośba o info na priv.

• 2 tygodnie później...
Witam.

W przyszłym roku będę na Rugii  wrzesień/październik. 18.09-25.09, 25.09-02.10 i 02.10-09.10. Są to trzy terminy. W każdym 6 dni połowów dla dwóch osób. Przyjazdy w niedzielę. Poniedziałek- sobota połowy. Niedziela wyjazd po śniadaniu. Łowimy na mojej sprawdzonej łodzi w pełni wyposażonej i bezpiecznej. Apartament 15 km od portu, w którym cumuje łódź. 

• Like 1