PiernikTorunski Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 UWAGA KOLEDZY Piatek - sobota -niedziela jestem w Lublinie poszukuję kogos z łódką kto zabierze mnie odpłatnie na sandacza, proponuje zajefajną atmosferę,pogaduchy o wędkarstwie, niespodziankę słodką z Torunia i zwrot poniesionych kosztów wyprawy. Piszcie prv Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur.P Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Witam.Szukam kompana na zawody spiningowe na zalewie Rybnickim (puchar Mikado).Piszcie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurzu Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Cześć. Jestem z Ostrołęki (mazowieckie, ok. 120 km od Warszawy). Szukam kompana, który wprowadziłby mnie niejako w łowienie troci na Nowy Rok Nigdy nie byłem, chciałbym spróbować. Wiem, że jeszcze wcześnie, ale badam grunt Jeśli jest ktoś z okolic to można obgadać temat Dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur.P Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Witam.Szukam kompana na zawody spiningowe na zalewie Rybnickim dnia 07.11 ( puchar Mikado). Piszcie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Cześć,Nietypowa prośba, czy znacie kogoś kto pomógłby w organizacji (zorganizował) wyjazd do Szwecji dla 4 osób na wiosnę 2022.Założenie jest takie, aby nie była to żadna firma typu ET,Zew,PW tylko wyjazd prywatny. Takie nietypowe zapytanie wpadło od znajomego z pracy. Prośba o info na priv.A za jaka ryba jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 A za jaka ryba jedziecie?Popatrz na Novasol .Tam masz mnóstwo ofert i w różnych cenach . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 (edytowane) Popatrz na Novasol .Tam masz mnóstwo ofert i w różnych cenach .Na ta chwile chyba najbardziej zalezalo mi na tym zeby dowiedziec sie jakie ryby lowi sie wiosna w Szwecji? A tak przy okazji to jakby komus brakowalo kompana do wyprawy na lososiowate to jestem chetny i gotowy Mieszkam w Uk wiec miejscowo lub gdzies w Europie. Azja czy Ameryka Polnocna nie wchodza na ta chwile w rachube. Mucha lub spin. Obojetne Edytowane 31 Października 2021 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 08.11 posiadam wolne miejsce na łódce na Druzno. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur.P Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Zawody spiningowe Rybnik 14.11 mam wolne miejsce na łódce. Info na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodan Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Podłącze się pod kolegę na drużno w grudniu lub listopadzie - środek tygodnia. Proszę o priv Wysłane z mojego M2101K9AG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Witam.W przyszłym roku będę na Rugii wrzesień/październik. 18.09-25.09, 25.09-02.10 i 02.10-09.10. Są to trzy terminy. W każdym 6 dni połowów dla dwóch osób. Przyjazdy w niedzielę. Poniedziałek- sobota połowy. Niedziela wyjazd po śniadaniu. Łowimy na mojej sprawdzonej łodzi w pełni wyposażonej i bezpiecznej. Apartament 15 km od portu, w którym cumuje łódź. Został wolny tylko termin 18-25 wrzesień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 24.11 mam wolne miejsce na łódce chętnych zapraszam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareko Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Witam.Szukam towarzysza do wyjazdu na Drużno 25,26.11 (czwartek, piątek). Wyjazd z Warszawy ok 3.00 w czwartek, nocleg planuję na agroturystyce w Starym Polu. Pierwotnie w planach było jeszcze wędkowanie w sobotę na Nogacie (opcja zabrania pontonu). Jeśli nie znajdę towarzysza na cały wyjazd to będzie wolne miejsce na łódce w te dni. Zainteresowanych zapraszam na priv.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Wolne miejsce na łódce 01.12.2021 Drużno. Zapraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzs Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) Siemanko, Znajdzie się jakiś fanatyk z Lublina lub okolic na wspólne cotygodniowe wypady? Mam jednostkę 4,70m i chętnie przygarnę kogoś do pomocy przy wodowaniu, podbieraniu, opróżnianiu termosu na jesień i wczesną wiosnę. Najlepiej ktoś kto nie będzie miał problemów z tym ze mam ograniczenia ruchowe i trzeba mi wszystko z auta wyrzucić na krypę. Wymagania jakie mam to poczucie humoru i w miarę ograniczone beretowanie, a najlepiej Pozdrawiam, Kulawy Edytowane 7 Grudnia 2021 przez remzs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Cześć Kolego, powiedz gdzie pływasz i jakie ryby preferujesz łowić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzs Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Hej, Kierunki mogą być przeróżne, od Wisły po Bug chociaż preferuję wody znajdujące się w miarę blisko, a ryby tylko drapieżne Na razie odwiedzić zdążyłem tylko zbiornik w Kunowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Siemanko, Znajdzie się jakiś fanatyk z Lublina lub okolic na wspólne cotygodniowe wypady? Mam jednostkę 4,70m i chętnie przygarnę kogoś do pomocy przy wodowaniu, podbieraniu, opróżnianiu termosu na jesień i wczesną wiosnę. Najlepiej ktoś kto nie będzie miał problemów z tym ze mam ograniczenia ruchowe i trzeba mi wszystko z auta wyrzucić na krypę. Wymagania jakie mam to poczucie humoru i w miarę ograniczone beretowanie, a najlepiej Pozdrawiam, Kulawy Jest opcja że po wiośnie wrócisz na pomorze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzs Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Jest opcja że po wiośnie wrócisz na pomorze? Marne szanse 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeman Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 (edytowane) Cześć,Czy jest ktoś chętny na hiszpańskie pstrągi w przyszłym roku? https://www.wyprawynaryby.pl/pstragi-z-pirenejow.htmlEdit: w inne miejsce też chętnie pojadę/ zorganizuję wyjazd. Byle były pstrągi lub łososie Edytowane 11 Grudnia 2021 przez Przeman 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Cześć,Czy jest ktoś chętny na hiszpańskie pstrągi w przyszłym roku? https://www.wyprawynaryby.pl/pstragi-z-pirenejow.htmlEdit: w inne miejsce też chętnie pojadę/ zorganizuję wyjazd. Byle były pstrągi lub łososieHej, czy to miejscówka kolegi z formy c nas raczył czasami hiszpańskimi pstrągami? (Guzu zdaje się?) Ciekawa opcja - czy pytałeś w Eventur jaka pora roku/miesiąc jest tam najlepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeman Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 "Sezon wędkarski trwa praktycznie cały rok, ale najlepszy czas połowów to okres listopad-maj. W innych miesiącach roku jest bardzo gorąco i łowienie potrafi być męczące ze względu na panujące upały." Wydaje mi się że to są właśnie rewiry kolegi Guza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baitcasting Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Cześć.Panowie jest tu ktoś kto łowi regularnie pstrągi i jest z Wrocławia ?Ja aktualnie nie mam transportu bo niestety nie dogadaliśmy się z kolegą, a rozpocząłbym sezon ponieważ wstydziłem w to kupę starania. Jeżeli chodzi o paliwo to tutaj nie ma w ogóle mowy i do każdego wydatku związanego z wyjazdem dokładam się. Jeżeli jest ktoś kto jeździ na kropki i jest z Wrocławia a miałby wolne miejsce to byłbym wdzięczny za kontakt tutaj w poście bądź w wiadomości prywatnej. Pozdrawiam Dawid Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 (edytowane) Ws. reklamy komercyjnej działalności na Jerkbait.pl proszę o kontakt z adminem @Friko w celu ustalenia warunków. Edytowane 31 Grudnia 2021 przez mario 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Cześć,Czy jest ktoś chętny na hiszpańskie pstrągi w przyszłym roku? https://www.wyprawynaryby.pl/pstragi-z-pirenejow.htmlEdit: w inne miejsce też chętnie pojadę/ zorganizuję wyjazd. Byle były pstrągi lub łososieNo i co wymyśliłeś? Mucha czy spin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi