Skocz do zawartości

"Na ryby" - tu umawiamy się na wyprawy wędkarskie...

admin

Rekomendowane odpowiedzi

UWAGA KOLEDZY 

Piatek - sobota -niedziela jestem w Lublinie poszukuję kogos z łódką kto zabierze mnie odpłatnie na sandacza, proponuje zajefajną atmosferę,pogaduchy o wędkarstwie, niespodziankę słodką z Torunia i zwrot poniesionych kosztów wyprawy. 

Piszcie prv 

Pozdro 

Cześć. Jestem z Ostrołęki (mazowieckie, ok. 120 km od Warszawy). Szukam kompana, który wprowadziłby mnie niejako w łowienie troci na Nowy Rok :)
Nigdy nie byłem, chciałbym spróbować. Wiem, że jeszcze wcześnie, ale badam grunt :)
Jeśli jest ktoś z okolic to można obgadać temat :) Dajcie znać.

Cześć,

Nietypowa prośba, czy znacie kogoś kto pomógłby w organizacji (zorganizował) wyjazd do Szwecji dla 4 osób na wiosnę 2022.

Założenie jest takie, aby nie była to żadna firma typu ET,Zew,PW tylko wyjazd prywatny. Takie nietypowe zapytanie wpadło od znajomego z pracy. Prośba o info na priv.

A za jaka ryba jedziecie?

Popatrz na Novasol .Tam masz mnóstwo ofert i w różnych cenach .

Na ta chwile chyba najbardziej zalezalo mi na tym zeby dowiedziec sie jakie ryby lowi sie wiosna w Szwecji? :)

A tak przy okazji to jakby komus brakowalo kompana do wyprawy na lososiowate to jestem chetny i gotowy :) Mieszkam w Uk wiec miejscowo lub gdzies w Europie. Azja czy Ameryka Polnocna nie wchodza na ta chwile w rachube. Mucha lub spin. Obojetne :)

Edytowane przez Luckyguliver

• 2 tygodnie później...

Witam.
W przyszłym roku będę na Rugii  wrzesień/październik. 18.09-25.09, 25.09-02.10 i 02.10-09.10. Są to trzy terminy. W każdym 6 dni połowów dla dwóch osób. Przyjazdy w niedzielę. Poniedziałek- sobota połowy. Niedziela wyjazd po śniadaniu. Łowimy na mojej sprawdzonej łodzi w pełni wyposażonej i bezpiecznej. Apartament 15 km od portu, w którym cumuje łódź. 

Został wolny tylko termin 18-25 wrzesień. 

• Like 1

Witam.

Szukam towarzysza do wyjazdu na Drużno 25,26.11 (czwartek, piątek). Wyjazd z Warszawy ok 3.00 w czwartek, nocleg planuję na agroturystyce w Starym Polu. Pierwotnie w planach było jeszcze wędkowanie w sobotę na Nogacie (opcja zabrania pontonu). Jeśli nie znajdę towarzysza na cały wyjazd to będzie wolne miejsce na łódce w te dni. Zainteresowanych zapraszam na priv.

Pozdrawiam

• Like 1

Siemanko,

Znajdzie się jakiś fanatyk z Lublina lub okolic na wspólne cotygodniowe wypady? Mam jednostkę 4,70m i chętnie przygarnę kogoś do pomocy przy wodowaniu, podbieraniu, opróżnianiu termosu na jesień i wczesną wiosnę.

Najlepiej ktoś kto nie będzie miał problemów z tym ze mam ograniczenia ruchowe i trzeba mi wszystko z auta wyrzucić na krypę.

Wymagania jakie mam to poczucie humoru i w miarę ograniczone beretowanie, a najlepiej  :maybeban:

Pozdrawiam, Kulawy  :)

Edytowane przez remzs
  • Like 1

Siemanko,

Znajdzie się jakiś fanatyk z Lublina lub okolic na wspólne cotygodniowe wypady? Mam jednostkę 4,70m i chętnie przygarnę kogoś do pomocy przy wodowaniu, podbieraniu, opróżnianiu termosu na jesień i wczesną wiosnę.

Najlepiej ktoś kto nie będzie miał problemów z tym ze mam ograniczenia ruchowe i trzeba mi wszystko z auta wyrzucić na krypę.

Wymagania jakie mam to poczucie humoru i w miarę ograniczone beretowanie, a najlepiej  :maybeban:

Pozdrawiam, Kulawy  :)

Jest opcja że po wiośnie wrócisz na pomorze?

• Like 1

Cześć,

Czy jest ktoś chętny na hiszpańskie pstrągi w przyszłym roku? https://www.wyprawynaryby.pl/pstragi-z-pirenejow.html

Edit: w inne miejsce też chętnie pojadę/ zorganizuję wyjazd. Byle były pstrągi lub łososie

Edytowane przez Przeman
  • Like 3

Cześć,

Czy jest ktoś chętny na hiszpańskie pstrągi w przyszłym roku? https://www.wyprawynaryby.pl/pstragi-z-pirenejow.html

Edit: w inne miejsce też chętnie pojadę/ zorganizuję wyjazd. Byle były pstrągi lub łososie

Hej, czy to miejscówka kolegi z formy c nas raczył czasami hiszpańskimi pstrągami? (Guzu zdaje się?) Ciekawa opcja - czy pytałeś w Eventur jaka pora roku/miesiąc jest tam najlepsza?

"Sezon wędkarski trwa praktycznie cały rok, ale najlepszy czas połowów to okres listopad-maj. W innych miesiącach roku jest bardzo gorąco i łowienie potrafi być męczące ze względu na panujące upały."

Wydaje mi się że to są właśnie rewiry kolegi Guza.

• 3 tygodnie później...

Cześć.

Panowie jest tu ktoś kto łowi regularnie pstrągi i jest z Wrocławia ?

Ja aktualnie nie mam transportu bo niestety nie dogadaliśmy się z kolegą, a rozpocząłbym sezon ponieważ wstydziłem w to kupę starania.

Jeżeli chodzi o paliwo to tutaj nie ma w ogóle mowy i do każdego wydatku związanego z wyjazdem dokładam się.

Jeżeli jest ktoś kto jeździ na kropki i jest z Wrocławia a miałby wolne miejsce to byłbym wdzięczny za kontakt tutaj w poście bądź w wiadomości prywatnej.

Pozdrawiam Dawid

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...

Cześć,

No i co wymyśliłeś? :) Mucha czy spin?