jakub75 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Od 4 do 6 maja będę łowił na Żarnowcu, może ktoś chętny dołączyć z lokalnych wędkarzy? Do dyspozycji łódka z silnikiem 6KM, koszt wynajmu na dobę 80 zł + koszt paliwa. Startuję z Orfy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Hej, wypadł nam ze składu kolega, mamy miejsce na wyjazd na szczupaki do Szwecji, na tydzień, na szkiery wyspa Kallso, cena last minute, od 6 mają, ktoś chętny? Zapraszam kontakt na priv.https://www.wyprawynaryby.pl/kallso.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Cześć. Mam opcje zaproszenia do siebie ekipy na nadmorskie łowienie w okolicy Mrzeżyna, jeżeli jest ktoś zainteresowany i chce poznać więcej szczegółów to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Cześć, organizuje wyjazd na wędkarski obóz w do Finlandii. Wyjazd jest nietypowy bo wedkuje się na rzekach a śpi w lasach. Tak na maxa z naturą. Ja zapewniam sprzęt do obozowania plus szkolenie z niego. Mieszanka survivalu i buschraftu. Ilość miejsc jest ograniczona. Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Z ciekawości przejrzałem sobie dziś kalendarz i lipa Panowie ... zdało by się powiedzieć: "z dużej chmury mały deszcz".prosze o więcej szczegołów na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perch77 Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Cześć. Szukam kompana z Częstochowy (najlepiej z okolic Tysiąclecie, Północ, Parkitka) na wypady spinningowe, tak od czasu do czasu w miarę możliwości. Może źle to zabrzmi ale muszę napisać: kompana z samochodem i takiego, który nie sprzeda miejscówek jakie odwiedzimy;) Moi koledzy mają inne priorytety, nie idzie się dogadać i zgrać terminami, stąd ten post... Jeśli kogoś temat zainteresuje to proszę pisać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Witam - może ktoś chętny na wyjazd do Słowenii w przyszłym tygodniu? (planuje jechać wtorek / środa - na tydzień - z Wrocławia) - proszę o priv jeżeli ktoś zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Chciałbym złowić w końcu suma na spina - jest tu ktoś, kto pływa jako przewodnik, ewentualnie może kogoś takiego polecić? Oczywiście chodzi o odpłatną opcję ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Ta szmaciarze team:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 10-17 sierpnia jest wyjazd do Finlandii. Zwolniło się jedno w sumie nawet dwa miejsca. Jak ktoś chce jechać to zapraszam na priv. Wyjazd nietypowy bo oprócz wędkowania jest szkolenie z obozowania no i nocujemy w Fińskich lasach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 20 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 10-17 sierpnia jest wyjazd do Finlandii. Zwolniło się jedno w sumie nawet dwa miejsca. Jak ktoś chce jechać to zapraszam na priv. Wyjazd nietypowy bo oprócz wędkowania jest szkolenie z obozowania no i nocujemy w Fińskich lasach.Układam właśnie plan na sierpień /ma być w nich wyjazd muchowy - pstrągi i lipienie skandynawia/ - może dałoby sie to połączyć - proszę o więcej info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Cześć, od wtorku będę w Zwierzyńcu. Jeśli ktoś chciałby się poznać i wspólnie wybrać się na pstrągi na Roztoczu zapraszam do kontaktu. Jeśli ktoś również łowi w okolicach i mógłby mi na priv polecić gdzie ewentualnie warto łowić byłoby super. Pozdrawiam Olgierd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcik Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Cześć. Do przyszłego wtorku 09.08 jestem niedaleko Bielsko białej. Mam średnio lekki spinning oraz zestaw muchowy. Jeżeli ktoś chciałby się gdzieś razem wybrać, albo zabrać mnie na łódke byłoby mi bardzo miło. Ryby w jakie celuję pstrąg, sandacz, boleń. Pewnie 2-3 razy bym gdzieś wyskoczył, powoli szukam miejscówek. Jeżeli nie możesz lub nie chcesz się wybrać, ale masz jakieś podpowiedzi o miejscówki to proszę o wiadomość na priv. C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriota22 Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 WitamOd 25.09.2022 zwolniło się jedno miejsce na wyjazd na tydzień nad jezioro Vindommenn. Jest nas trzech w wieku ok. 40 lat, do Szwecji jedziemy pierwszy raz z głównym nastawieniem na łowienie sandaczy a także szczupaków i dużych okoni, do dyspozycji będziemy mieli duży domek nad samą wodą i 2 łódki z silnikami. Więcej pod tym linkiem :https://fishingtour.pl/wyprawy-wedkarskie/jezioro-vindomenn/Koszt to 2000 zł od osoby + dojazd, wyżywienie itd. Będziemy płynąć prawdopodobnie promem ze Świnoujścia. Szukamy kogoś kto chce głównie połowić a nie przespać połowę wyjazdu na kacu xDJeśli ktoś byłby zainteresowany to zapraszam do kontaktu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Cześć. Czy ktoś się będzie wybierał do Skandynawii na podlodowe łowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Planujemy już trzeci rok. Tyko tam gdzie chcemy słabo z lodem byłoTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) Planujemy już trzeci rok. Tyko tam gdzie chcemy słabo z lodem byłoTomekI to jest właśnie największy problem. Jakby lód był na Pomorzu, gdzie obecnie mieszkam to bym nie wymyślał bo mam jeziora z dużymi okoniami a i nawet sieja lubi się trafić. Ale to właśnie brak lodu skłania mnie do próby wyjazdu na północ. W razie co, mam jakieś jeziorowe typy itd. Michał Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez Gadget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Witam ,Po wykruszeniu się jednej osoby szukamy kompana na wyprawę do Szwecji na sandacze w terminie 8-16 wrzesień ( 7 dni łowienia).Mamy domek ( dla każdego osobna sypialnia)fajną łódkę - Skylla 420 z motorem yamaha 50km echo 10 cali, mapy punkty itdznajomość jeziora i fajne towarzystwoW cenie domek przejazd paliwo (samochód+łódka) prom ubezpieczenie i licencjeDodatkowo w cenie kucharz i ciepłe śniadania i obiadokolacje ;-)Zainteresowanych proszę o kontakt na privPozdrawiam,Areq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 W jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Koszt to 2800 Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Witam ,Po wykruszeniu się jednej osoby szukamy kompana na wyprawę do Szwecji na sandacze w terminie 8-16 wrzesień ( 7 dni łowienia).Mamy domek ( dla każdego osobna sypialnia)fajną łódkę - Skylla 420 z motorem yamaha 50km echo 10 cali, mapy punkty itdznajomość jeziora i fajne towarzystwoW cenie domek przejazd paliwo (samochód+łódka) prom ubezpieczenie i licencjeDodatkowo w cenie kucharz i ciepłe śniadania i obiadokolacje ;-)Zainteresowanych proszę o kontakt na privPozdrawiam,AreqTemat już nieaktualny. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Czy ktos ma w planach wyjazd nad ebro w październiku lub listopadzie? Jakby komuś brakowało jednej osoby do kompletu to sie polecam.P.s. chcę jechać na ryby a nie siedzieć na kacu w bazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WędkarzKRK Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Witam kolegòw. Szukam chętnych na zasiadki sumowe z gruntu.Kròtko o mnie, 38 lat, z Krakowa, nie maruda. Na rybach gadamy o pierdołach i żartujemy, bez polityki itp. Mam samochòd moźna pośmigać po małopolsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lefrajt Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Cześć, Szukamy dwóch kompanów na wrześniowy wyjazd do Szwecji. 16.09 wieczorem prom z Gdyni, 25.09 wieczorem prom z powrotem w porcie - 8 dni na miejscu. Jezioro 2h samochodem od Karlskrony. Woda około 340 ha - na tyle duża, że się nie znudzi, ale na tyle mała, że nawet przy silnym wietrze da radę pływać. Cel: sandacze, okonie, szczupaki i ogólnie odpoczynek. Jezioro bez publicznych plaż, dosłownie kilka chałupek w okolicy - cisza i spokój. Zarezerwowany dom nad samą wodą, dostępne dwie spore łódki (silniki bierzemy). Jest nas dwóch zapaleńców wędkarskich w okolicach czterdziestki, ruszamy z Gdańska. Szukamy ludzi, z którymi nie będzie wstydu w gościach Koszt wyjazdu (w zależności jak będzie z autami i promem) to około 2200-2500 PLN/osobę - w tym domek, łódki, licencja, prom. Jedzenie bierzemy z kraju. Zainteresowanych zapraszam na prv. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lefrajt Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Temat wyjazdu nieaktualny.Cześć, Szukamy dwóch kompanów na wrześniowy wyjazd do Szwecji. 16.09 wieczorem prom z Gdyni, 25.09 wieczorem prom z powrotem w porcie - 8 dni na miejscu. Jezioro 2h samochodem od Karlskrony. Woda około 340 ha - na tyle duża, że się nie znudzi, ale na tyle mała, że nawet przy silnym wietrze da radę pływać. Cel: sandacze, okonie, szczupaki i ogólnie odpoczynek. Jezioro bez publicznych plaż, dosłownie kilka chałupek w okolicy - cisza i spokój. Zarezerwowany dom nad samą wodą, dostępne dwie spore łódki (silniki bierzemy). Jest nas dwóch zapaleńców wędkarskich w okolicach czterdziestki, ruszamy z Gdańska. Szukamy ludzi, z którymi nie będzie wstydu w gościach Koszt wyjazdu (w zależności jak będzie z autami i promem) to około 2200-2500 PLN/osobę - w tym domek, łódki, licencja, prom. Jedzenie bierzemy z kraju. Zainteresowanych zapraszam na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi