Skocz do zawartości

"Na ryby" - tu umawiamy się na wyprawy wędkarskie...

admin

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Cześć, organizuje wyjazd na wędkarski obóz w do Finlandii. Wyjazd jest nietypowy bo wedkuje się na rzekach a śpi w lasach. Tak na maxa z naturą. Ja zapewniam sprzęt do obozowania plus szkolenie z niego. Mieszanka survivalu i buschraftu. Ilość miejsc jest ograniczona. Pzdr

• Like 1

Cześć. Szukam kompana z Częstochowy (najlepiej z okolic Tysiąclecie, Północ, Parkitka) na wypady spinningowe, tak od czasu do czasu w miarę możliwości. Może źle to zabrzmi ale muszę napisać: kompana z samochodem i takiego, który nie sprzeda miejscówek jakie odwiedzimy;) Moi koledzy mają inne priorytety, nie idzie się dogadać i zgrać terminami, stąd ten post... Jeśli kogoś temat zainteresuje to proszę pisać na priv.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

10-17 sierpnia jest wyjazd do Finlandii. Zwolniło się jedno w sumie nawet dwa miejsca. Jak ktoś chce jechać to zapraszam na priv. Wyjazd nietypowy bo oprócz wędkowania jest szkolenie z obozowania no i nocujemy w Fińskich lasach.

Układam właśnie plan na sierpień /ma być w nich wyjazd muchowy - pstrągi i lipienie skandynawia/ - może dałoby sie to połączyć - proszę o więcej info.

• Like 1

Cześć, od wtorku będę w Zwierzyńcu. Jeśli ktoś chciałby się poznać i wspólnie wybrać się na pstrągi na Roztoczu zapraszam do kontaktu. Jeśli ktoś również łowi w okolicach i mógłby mi na priv polecić gdzie ewentualnie warto łowić byłoby super. Pozdrawiam Olgierd

Cześć. Do przyszłego wtorku 09.08 jestem niedaleko Bielsko białej. Mam średnio lekki spinning oraz zestaw muchowy. Jeżeli ktoś chciałby się gdzieś razem wybrać, albo zabrać mnie na łódke byłoby mi bardzo miło. Ryby w jakie celuję pstrąg, sandacz, boleń. Pewnie 2-3 razy bym gdzieś wyskoczył, powoli szukam miejscówek. Jeżeli nie możesz lub nie chcesz się wybrać, ale masz jakieś podpowiedzi o miejscówki to proszę o wiadomość na priv. C&R

Witam

Od 25.09.2022 zwolniło się jedno miejsce na wyjazd na tydzień nad jezioro Vindommenn. Jest nas trzech w wieku ok. 40 lat, do Szwecji jedziemy pierwszy raz z głównym nastawieniem na łowienie sandaczy a także szczupaków i dużych okoni, do dyspozycji będziemy mieli duży domek nad samą wodą i 2 łódki z silnikami. Więcej pod tym linkiem :

https://fishingtour.pl/wyprawy-wedkarskie/jezioro-vindomenn/

Koszt to 2000 zł od osoby + dojazd, wyżywienie itd.

Będziemy płynąć prawdopodobnie promem ze Świnoujścia. Szukamy kogoś kto chce głównie połowić a nie przespać połowę wyjazdu na kacu

xD

Jeśli ktoś byłby zainteresowany to zapraszam do kontaktu.

• Like 1

Planujemy już trzeci rok. Tyko tam gdzie chcemy słabo z lodem było

Tomek

I to jest właśnie największy problem. Jakby lód był na Pomorzu, gdzie obecnie mieszkam to bym nie wymyślał bo mam jeziora z dużymi okoniami a i nawet sieja lubi się trafić. Ale to właśnie brak lodu skłania mnie do próby wyjazdu na północ.

W razie co, mam jakieś jeziorowe typy itd.

Michał

Edytowane przez Gadget

• 2 tygodnie później...

Witam ,

Po wykruszeniu się jednej osoby szukamy kompana na wyprawę do Szwecji na sandacze w terminie 8-16 wrzesień ( 7 dni łowienia).

Mamy domek ( dla każdego osobna sypialnia)

fajną łódkę - Skylla 420 z motorem yamaha 50km echo 10 cali, mapy punkty itd

znajomość jeziora i fajne towarzystwo

W cenie domek przejazd paliwo (samochód+łódka) prom ubezpieczenie i licencje

Dodatkowo w cenie kucharz i ciepłe śniadania i obiadokolacje ;-)

Zainteresowanych proszę o kontakt na priv

Pozdrawiam,

Areq

• Like 1

Witam ,

Po wykruszeniu się jednej osoby szukamy kompana na wyprawę do Szwecji na sandacze w terminie 8-16 wrzesień ( 7 dni łowienia).

Mamy domek ( dla każdego osobna sypialnia)

fajną łódkę - Skylla 420 z motorem yamaha 50km echo 10 cali, mapy punkty itd

znajomość jeziora i fajne towarzystwo

W cenie domek przejazd paliwo (samochód+łódka) prom ubezpieczenie i licencje

Dodatkowo w cenie kucharz i ciepłe śniadania i obiadokolacje ;-)

Zainteresowanych proszę o kontakt na priv

Pozdrawiam,

Areq

Temat już nieaktualny.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Cześć,

Szukamy dwóch kompanów na wrześniowy wyjazd do Szwecji. 

16.09 wieczorem prom z Gdyni, 25.09 wieczorem prom z powrotem w porcie - 8 dni na miejscu.

Jezioro 2h samochodem od Karlskrony. Woda około 340 ha - na tyle duża, że się nie znudzi, ale na tyle mała, że nawet przy silnym wietrze da radę pływać. Cel: sandacze, okonie, szczupaki i ogólnie odpoczynek. Jezioro bez publicznych plaż, dosłownie kilka chałupek w okolicy - cisza i spokój. Zarezerwowany dom nad samą wodą, dostępne dwie spore łódki (silniki bierzemy). 

Jest nas dwóch zapaleńców wędkarskich w okolicach czterdziestki, ruszamy z Gdańska. Szukamy ludzi, z którymi nie będzie wstydu w gościach ;) 

Koszt wyjazdu (w zależności jak będzie z autami i promem) to około 2200-2500 PLN/osobę - w tym domek, łódki, licencja, prom. Jedzenie bierzemy z kraju.

Zainteresowanych zapraszam na prv. 

• Like 3

Temat wyjazdu nieaktualny.

Cześć,

Szukamy dwóch kompanów na wrześniowy wyjazd do Szwecji. 

16.09 wieczorem prom z Gdyni, 25.09 wieczorem prom z powrotem w porcie - 8 dni na miejscu.

Jezioro 2h samochodem od Karlskrony. Woda około 340 ha - na tyle duża, że się nie znudzi, ale na tyle mała, że nawet przy silnym wietrze da radę pływać. Cel: sandacze, okonie, szczupaki i ogólnie odpoczynek. Jezioro bez publicznych plaż, dosłownie kilka chałupek w okolicy - cisza i spokój. Zarezerwowany dom nad samą wodą, dostępne dwie spore łódki (silniki bierzemy). 

Jest nas dwóch zapaleńców wędkarskich w okolicach czterdziestki, ruszamy z Gdańska. Szukamy ludzi, z którymi nie będzie wstydu w gościach ;)

Koszt wyjazdu (w zależności jak będzie z autami i promem) to około 2200-2500 PLN/osobę - w tym domek, łódki, licencja, prom. Jedzenie bierzemy z kraju.

Zainteresowanych zapraszam na prv.