Gość Umbra The Sidewinder Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia (edytowane) A korzystał ktoś może z przejazdów busami GTV?Po zaznaczeniu w Obie strony na Amsterdam Cena wynosi 490zł.Chyba, że pomimo zaznaczenia "w Obie strony" pokazuje w jedną Edytowane 31 Sierpnia przez Umbra The Sidewinder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia A korzystał ktoś może z przejazdów busami GTV?Po zaznaczeniu w Obie strony na Amsterdam Cena wynosi 490zł.Chyba, że pomimo zaznaczenia "w Obie strony" pokazuje w jednąTak, bez obaw dojedziesz na miejsce .Trochę to może potrwać bo wyznaczają trasę tak aby po drodze wysiadali jadący najpierw do Niemiec co jest normale .A cena jest ok ,busy są zadbane i kierowcy tez ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 7 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września Ktoś chętny na łowienie na Żarnowcu od 24 do 26 września?Mam rezerwację na 4-osobowy domek z łódką, więc możliwe dołączenie od 1 do 3ch osób, przy czym jeżeli więcej niż jedna osoba, to potrzeba też własnego środka pływającego.Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września Apel do Kolegów Koledzy mam do was prośbę jeżeli szukacie ekipy na wyjazd do Szwecji to zanim zadzwonicie dogadajcie się z własnymi żonami i pracodawcami bo robicie tylko zamieszanie .Nie kieruje tych słów do nikogo osobiście ,to tylko taka moja uwaga .Dzwoniąc do ekipy szukającej powinniście mieć już pewność że macie zielone światło na wyjazd . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 22 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września Ktoś chętny na łowienie na Żarnowcu od 24 do 26 września?Mam rezerwację na 4-osobowy domek z łódką, więc możliwe dołączenie od 1 do 3ch osób, przy czym jeżeli więcej niż jedna osoba, to potrzeba też własnego środka pływającego.Szczegóły na priv. Last call - możliwość dołączenia na łódkę w czwartek i piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SumTakZwanyOlimpijczyk Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Witam Last minute Mam miejsce na łódce na Drużnie jutro tj. 11.10, zapraszam Silnik elektryczny+aku dodatkowym atutem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi