godski Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Z ciekawości przejrzałem sobie dziś kalendarz i lipa Panowie ... zdało by się powiedzieć: "z dużej chmury mały deszcz".Dla mnie lepszy by był oddzielny dział. Ten kalendarz jest niestety mało funkcjonalny. Wolę założyć wątek w dziale WIEŚCI ZNAD WODY jak to kikukrotnie czyniłem z powodzeniem w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Dla mnie lepszy by był oddzielny dział. Ten kalendarz jest niestety mało funkcjonalny. Wolę założyć wątek w dziale WIEŚCI ZNAD WODY jak to kikukrotnie czyniłem z powodzeniem w zeszłym roku. Coś jest na rzeczy, spodziewałem się większej aktywności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Dla mnie lepszy by był oddzielny dział. Ten kalendarz jest niestety mało funkcjonalny. Wolę założyć wątek w dziale WIEŚCI ZNAD WODY jak to kikukrotnie czyniłem z powodzeniem w zeszłym roku.W 100% sie zgadzam, dzial wiesci znad wody i dzial umawialnia, na stronie flownej, inaczej watek spadnie na ktoras tam strone i wdziale regulamin po raz wtory pojawi sie propozycja "moze utworzymy umawialnie" odezwie sie ktos, ze cos takiego jest i trzeba poszukac i zacznie sie wojna po co dlaczego jak korzystac.zrobic raz a dobrze i nie bedzie problemu.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Naprostsze rozwiązania są często najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zupełnie ta umawialnia nie działa. Gdzie jest na stronie głównej forum jakaś informacja o nadchodzących spotkaniach? Nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 A są wpisane? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Dzisiejsze się pojawiło, zobaczymy co dalej... Jak postawiłem "Zlocik..." to tego dzisiejszego nie było a nie pojawiła się zajawka na stronie głównej forum. Edytowane 11 Czerwca 2014 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 One sie pojawiają kilka dni przed planowanym terminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Proponuje żeby przy napisie "na ryby", pojawiał sie np czerwony wykrzyknik lub liczba zaproszeń jeśli w danym tygodniu/miesiącu ktoś zaproponował spotkanie. Ja tam zaglądam tylko raz na jakiś czas kiedy wiem ze jadę na ryby. A tak już będąc na stronie głównej forum może to przykuć uwagę większej ilości użytkowników. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Proponuje żeby przy napisie "na ryby", pojawiał sie np czerwony wykrzyknik lub liczba zaproszeń jeśli w danym tygodniu/miesiącu ktoś zaproponował spotkanie. Ja tam zaglądam tylko raz na jakiś czas kiedy wiem ze jadę na ryby. A tak już będąc na stronie głównej forum może to przykuć uwagę większej ilości użytkowników.O to to, b.słusznie, najczęściej zapominam o tej zakładce, bo się zlewa w szacie graficznej i jak sądzę nie ja jedyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Witam wszystkich, Zbliża się sezon - kilkanaście dni do boleni, szczupaków ... i kolejne gatunki, za którymi będziemy się uganiać. Przypominam o funkcjonalności forum - "Na ryby" - wspólne umawianie się na wyprawy wędkarskie. Pozdrawiam Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Próbowałem tydzień temu, nie wyszło Może warto by rozważyć wyświetlanie wątków w obszarze forum (no chyba, że się wyświetlają a ja tego nie zauważyłem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Było nie proponować czwartej rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Mogłem też dodać, że gorzała będzie lać się strumieniami, to pewnie by się ktoś nabrał, a tak to cichy pusty ogródek w zanzibarze i ja samotny w kącie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Próbowałem tydzień temu, nie wyszło Może warto by rozważyć wyświetlanie wątków w obszarze forum (no chyba, że się wyświetlają a ja tego nie zauważyłem)? Dobry pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Widzę, że wraz z funkcjonalnością na ryby, która co prawda nie cieszyła się wielkim zainteresowaniem, ale była możliwość przypinania wydarzeń zniknął również kalendarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Chwilowo ... ponieważ testuję miejsce, w którym będzie można nabyć gadżety jerkbait.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ktos chętny z Olsztyna jutro na rybki na ktores jezioro lodke mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupski Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Ktoś chetny na wyjazd jutro albo w srode na dunajec na kropki . Łowimy na spina . Wyjazd z krakowa .Dane na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Mam pytanie czy ta umawialnia działa czy została zlikwidowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 umarła... śmiercią naturalną,odrzucona, niechciana, zapomniana... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 umarła... śmiercią naturalną,odrzucona, niechciana, zapomniana... Amen. Chociaż przydało by się takie miejsce gdzie można by się umówić na wspólny wyjazd. Co prawda ustawki z dnia na dzień są trudne, ale może moglibyśmy podać miejscówki jakie chcemy odwiedzić w danym roku i zmontować wspólny wyjazd z wyprzedzeniem ? Ja na przykład chciałbym odwiedzić Odrę w ok. Kostrzyna, San w ok. Leska, Przemyśla i Jarosławia ... ale jak jestem otwarty na inne ciekawe pomysły Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Ktoś chętny na Wel 25.03 albo 26.03? Pogoda ma sprzyjać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Informuję, że w dniach 08-10.04.2016r, organizowane jest niewielkie spotkanie zapaleńców, w zachodniej części Wybrzeża (Międzyzdroje/WPN).Wciąż jeszcze 2 miejsca są wolne.Koszt zakwaterowania itp. szczegóły podam zainteresowanym na privie.Termin ostateczny zamknięcia listy chętnych to 31.03.2016 (ostateczna data wpłaty opłat, na konto "skarbnika" spotkania).Zapraszam Powtarzam się. Przepraszam. Nie wiedziałem, że istnieje taki wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam,szukam 2 osób chętnych(2 już są) na wyjazd na deltę Dunaju we wrześniu.Koszt +/- 2000 plus dojazd.Samolot do Bukaresztu potem wynajem auta bądź transfer do bazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi